Taas alkaa tänne kirjoittelu, viime aikoina olen ollut vaan laiska tätä blogia kohtaa. Tässä on ollu aikapaljon menossa ja sitten kun on aikaa ollut niin sitten ei vaan ole jaksanut kirjoitella mitään.
Tässä on aika paljon tullut kaikkea elämään uutta, ostimme Jhenan kanssa oman asunnon ja pian sen jälkeen sitten menimme naimisiin ja ne juhlat oli aivan mielettömät, harmittaa edelleen että tuo päivä vaan meni hujauksessa ohi. Nyt heinäkuussa meille tulee ensimmäinen hääpäiväkin ja sattumoisin meille on tulossa myös lapsi, suunilleen kuuden viikonpäästä minä olen sitten isä. Me haluttiin tietää kättärillä että kumpi on tulossa että voimme sitten sen mukaan hankkia tavaroita ja vaatteita valmiiksi mutta kumminkin olemme varovaisuudella hankkinu juttuja koska vaikka kättärillä sanovat että se on poika niin voi sieltä siitä huolimatta tulla tyttö. Noh tietenkin kun kuulin että se olisi poika niin sanoin Jhenalle että vaikka lapsi ei ole syntynyt vielä niin ostetaan nyt kaikki autoradat ja kauko ojattavat autot valmiiksi mutta ei tuo minun ehdotus mennyt läpi DAMN.
Tänään on kyllä ollu outoa koska meillä kotona ei ole nyt kissoja ollenkaan, vein kissat eilen hankoon hoitoon kolmeksi kuukaudeksi koska tällä viikolla me mennään viikoksi kuopion lähelle kylpylään tosin olisin halunut taas lähteä ulkomaille mutta raskaus on siinä vaiheessa että ei oikein onnistu enää mutta vaikka se reissu kestää vaan viikon niin meillä kotona sitten alkaa iso remontti mikä kestää suunilleen kaksi kuukautta niin eihän kissat nyt rakennus pölynkeskellä voi asuu ja sattumoisin meidän tuleva lapsikaan ei voi asua kotona tuona aikana niin muutamme asumaan siksi aikaa muualle sitten.
Tällähetkellä istuskelen Jhenan liikkeen asiakas tiskin takana vastaanottamassa asiakkaita ja vastailen puhelimeen ja kiinostaa ihan kympillä mutta minkäs teet, Jhenan sisko lähti käymään tänään Lontoossa niin tulin tänne sitten ettei Jhenan tarvitse olla yksin liikkeessä.
Nyt onneksi minulla on kesäloma aaah ja vasta toinen päivä menossa, kun loma loppuu niin silloin syntyy lapsi ja sitten on kolmeviikkoa vapaata, mutta joulukuussa minusta tulee sitten koti isä, me punnittiin paljon asioita ja tultiin siihen tulokseen että minä jään kotiin lapsenkanssa kun ei Jhena voi liikkeentakia lopettaa hommiaan. Saapa nähdä sitten miten lähtee joulukuussa koti isän hommat käyntiin. Noh nyt pitää alkaa keittelee kahvia kun ei tässä tiskin takana muuten pysy hereillä.