Päivät alkavat olemaan pidempiä päivä päivältä ja hyvä niin, ei enään pitkään kun alkavat ilmatkin sitten lämmetä. Tällä hetkellä olen sairaslomalla, sunnuntaina minulla nousi kuume ja maanantaina olo ihan hirveä mutta kumminkin menin töihin sitten vaikka kuumetta oli 38,2 ja kyllä kuulin kunniani kun Jhena sitten ei tykännyt yhtään ajatuksesta. Töissä pystyin tekee kolme tuntia hommia mutta olo vaan huononi ja oli pakko sitten lähteä kotiin sieltä. Kotiin kun pääsin niin Jhena oli jo filtin kanssa melkein odottamassa eteisessä peittääkseen mut. Tiistaina sitten menin lääkärin puheille ja A viirus se sitten oli ja määräsi minut heti vuode lepoon, keskiviikkona mittasin lämpöni niin se oli pudonnut 35,2 eli jo aika paljon alilämmön puolella. kaiken lisäksi sitten keskiviikkona sitten istuin tietokoneen eteen ja ihmettelin kun näyttö ei sitten toiminut ollenkaan ja tutkin johdot ja sitten huomasin että näytössä on jotain valuma jälkiä ja samassa huusin Ei helvetti!!!! Kissa oli kussut näytölle ja nyt se sitten oli rikki. Olo oli aika hirveä mutta pakko oli laitta kissa kantokoppaan ja lähteä eläin lääkärin luokse koska oli aika varattuna Nanamille leikkausta varten, sitten menimme Jhenan kanssa kauppaan ostelee ruokaa ja samalla näin molemmat siskot. Yhdelle siskolle olin järjestänyt työpaikka haastattelun koska sisko haluaisi muuttaa PK seudulle. Sitten suuntasimme Jhenan kanssa Hobby halliin ja kävimme ostaa todella ison päivä peiton ja uuden monitorin tietokoneeseen ja vieläpä ison koska se oli tarjouksessa Benq 24" fullhd resoluutioon 1920x1080 :) Matkalla kotia sitten haimme Nanamin lekurista. Kotiin kun päästiin niin laitimme Nanamin kylpyhuoneeseen lepäämään koska hän oli vielä aika tokkurassa leikkauksesta ja kaatuili ympäriinsä kun yritti kävellä. Laitimme lattia lämmityksen päälle ja peti Nanamille että hän saisi levätä ja matkia lampun varjostinta kun hänella on tötterö päässä ettei pääse nuolemaan haavaa.

Jhena oli ostanut eräänä päivänä jäätelö tuutteja ja sitten huomasimme että yhessä ei ollut ollenkaan vohvelia vaan jäätelö oli suoraan kääreessä pelkästään ja ihan mielen kiinnon takia sitten laitimme sähköpöstia tuutista ja ei kestänyt edes vuorokautta kun postista tuli kirje pahoittelujen kera ja kuponki milla saa ilmaiseksi tavaroita sitten.

Viikko sitten suunittelin Jhenan kanssa yhtä viikonloppua että menisimme mökille ja varasin pekkasia töissä sitten. Tällä kertaa emme menekkään hyvinkään lähelle kesämökille vaan nyt on vuokrattuna mökki porvoonlähellä sitten ja pikku juhlat sielä viikonpäästä ja samalla suunittelimme laivareissunkin sitten ja siljalainilta varaamme matkan parivuoteellisella hytillä, samalle matkalle on tällä hetkellä tulossa jo kahdeksan joten taitaapi tulla aika mukava matka.