Viikonloppu tuli ja meni, perjantaina töiden jälkeen kävin vuokran antajan luona kahvilla ja maistuipa siinä yksi olut myös. mutta siinä sitten muiden asioiden turinan keskella vuokranantaja sanoi että hän haluaa minun muuttavan pois asunnosta kesään mennessä koska hän tekee siihen rempan ja myy sen pois, ja hän sänoi että ei mitään kiirettä kunhan kesään mennessä :( illalla sitten lähin pois sieltä pikkuisen vittuuntuneena. Ajoin suoraan kotini lähikauppaan ostamaan kaljaa ja sapuskaa. Kaupasta kun aloin lähteä kotiin niin yksi naispuolinen kaveri soitti että että nytten on selvitetty miksi hänen tietokone ei ole oikein toiminut viimeaikoina, hän oli avannut tietokoneen prosessorin tuulettimen toisen kaverin avustuksella ja sielä oli ollut ns villasukka ja sen jälkeen kone jälleen toiminut normaalisti.

Lauantaina tuli sitten käytyä parin kaverin kanssa porvoossa mökillä missä kaverin vanhemmat oli käymässä, sielä illalla menin sitten saunaan ja mukavat löylyt oli. saunan jälkeen istuin pyyhepäällä saunan oven edessä ulkona juoden olutta, oli hiljaista, rauhallista, pimeää, en edes muistanut milloin viimeksi olin ollut niin rauhallisessa paikkaa. Siinä istuessa kaikki huolet unohtuivat vähäksi aikaa ja nautin vaan hiljaisuudesta. Pitäisi kyllä päästä uudestaan jonnekkin mökille ja nauttia vaan olosta harmi vaan etten omista omaa mökkiä.

Tänään sitten kävin äidin luona ja alunperin oli tarkoitus että olisin puhdistanut hänen talon rännit mutta oli tullut niin paljon lunta yöllä ettei katolle ollut asiaa koska sitä vaan olisi löytänyt nopeasti ittensä uudelleen maasta. Lainasin sitten äidiltäni scannerin että saisin skannattua vanhoja valokuvia tietokoneelle. Kun aloin lähteä äitini luota ja suuntasin kotia kohti mutta kun kehä III tuli vastaan niin päätin siirtyä sinne ja jatkoin ajamista huvikseen pian huomasin että olinkin jo Hämeenlinnassa ja pysähdyin huoltoasemalla juomassa muutaman kupin kahvia ja suuntasin sitten takaisin päin.