Tänään aamulla kun menin töihin niin lentorahti saapui heti aamusta ja kiva siinä sitten ensin ottaa trukilla ne heti pois rekasta noin muutama sata boxia ja laskea ne heti saman tien että lukumäärät täsmää passissa ja rahtikirjassa. Eihän siinä muuten mitään vikaa hommien teossa mutta kun ei ollu saanu sitä pakollista aamu kahvia. Tyhjentämisen ja laskemisen jälkeen istuin alas kavereiden kanssa ja jatkoimme rutiinia mitä yleensä aina aamulla ollut töissä, istumista, kahvia, tupakan polttoo, paskan jauhantaa ja taas kahvia. Myöhemmin sitten pomo kysyi minulta että oletko menossa tänäänkään syömään paussilla. Siinä sitten hetimietin että mikäs nakki nyt on tulossa, pomo siihen noh ootko menossa? Vastasin vaan että "juu riippuen mitä oot saanupäähäs" ja pomo alko nauraa ja vastas eijei eimikään paska homma ihan rento projekti vaan. Hmm ainakun pomo sanoo että rento homma tai projekti niin se aina tietää hermojen raapimista ja ärräpäiden huutoa.

Menimme sitten firman yläkertaan ja sielä oli yksi iso toimisto huone noin 40m3 kokonen JA aarg se oli täynnä kaiken laisia toimisto kalusteita noh ei siinä mitään mutta kun ne kaikki oli sielä pitkin poikin ja kaiken lisäksi osissa ja osissa tarkotan että yksi osa tuola ja toinen sielä ja kolmas ties missä. Pomo siinä sano sitten että jos kasaisit noi kokoon sitten ja asennat kaikki kalusteen paikoilleen näin näin näin ja näin. Siinä mietin sitten että varsinainen rento projekti. Alotin hommat ja jonkin aikaa mööbeleitä kasattuani alkoi olla aika kuuma, menin avaa ikkunan mutta eihän se edes auennut äääh, sitten menin toisen ikkunan luokse ja sekään ei auennut äääh mrrrr, Sitten menin kolmannen ikkunan luokse ja sekään ei auennut "V%¤U" jo pääsi ilmoille ja sitten muistin että hups en olekkaan yksin täälä toimistossa heh. Tutkin ikkunoita ja joku pässi oli jossain vaiheessa maalanut ikkunan karmit uudestaan ja tietenkin sitten maali oli liimannut kaikki ikkunat kiinni, aikani tapeltua sain yhden ikkunan auki käyttäen ruuvimeisseliä ja muutaman PERKELE sanan jälkeen. Aaah raitista ilmaa. Jatkoin hommia ja siinä sitten yritin soveltaa osa sinne ja toinen tänne kolmas ööö pois. Sain loppujen lopuksi kaikki kasattua siihen asti kunnes aloin laittamaan viimeiseen toimisto pöytään viimeistä jalkaa pystyyn mutta kuinkas ollakkaan sehän on aivan liian pitkä. Tungin kumminkin sen jalan pöydän alle ja korotin muita jalkoja ylös päin. Toivottavasti se nainen joka siihen tulee tekee töitä jaksaa sitten tehdä töitä kainaloiden varassa hehheh.

Sen jälkeen kun hommat oli valmiina ja menin takaisin terminaaliin ja katsoin kelloa "OHHOH" se oli jo kolme mitä helvettiä menikö tossa tosiaan noin kauan tuntu vaan että olisi ollut parituntia sielä toisessakerroksessa.