Jo on ollu viikko, töissä on tullut pyöritettyä peukaloita ja sitten taas välillä paiskottu hommia niska limassa. Tiistaina naurettiin kovasti töissä kun työkaveri kertoi että hänen vaimon vanhemmat tuli heille yöksi ja yöllä sitten työkaverin vaimo oli saanu suonenvedon pohjelihakseen ja käski työkaverii painamaan varpaita ylöspäin huutamalla "PAINA PAINA PAINA" johon työkaveri oli hermostunut "PAINAN PAINAN, MINKÄ KERKEEN" ja aamulla oli miettinyt että mitähän vaimon vanhemmat oli miettiny hehe.

Tällä viikolla on tultua lähdettyä aika aikasin liikkeelle kuin yleensä, yleensä makaan aina sängyssä viimeseen hetkeen asti kunnes kello on sen verran että olen juuri ja juuri ajoissa töissä mutta naiseni kun on yötä minunluona niin lähden jo viemään häntä aamulla töihin ja siinä sitten suuntaan läheiseen huoltoasemalle odottelemaan oman työn alkua, siis ei siinä mitään vaikka joutuukin herää parituntia aikasemmin mutta onse mukavaan kumminkin pitkästä aikaa lukea aamulla lehteä kahvin kera. Iltapäivällä kun pääsee töistä niin onse mukava piristys kun kulta jo odottaa työpaikan ulko oven luona minun saapumista ja vaikka olisin kuinka yltäpäältä paskan peitossa niin aina saa sen ison halauksen ensimmäisenä.

Eilen tuli käytyä sitten naiseni koulun päättäjäisissä mutta ei me jaksettu kauaa sielä olla, tyhjennettiin vaan vaatelokerot ja palautettiin avaimia ja suunnattiin naiseni kotiin.

Tänään oli kyllä aikamoinen sekasorto päivä töissä, rekkoja pukkasi laituriin koko ajan ja joka toisen jouduimme käänyttää takaisin parkkipaikalle koska resurssit ei riittäny oikein kaikkialle. Ärähdimme pariin otteeseen kun aina toimiston väki buukkaa rekkoja perjantaille ihan liikaa ja sitten alku viikko aina pyöritellään peukaloita. Sitten kun päivä oli ohi ja pääsin kotiin niin kossupullon korkki aukesi ja nytten sitä ollaan siin pienessä maistissa ja nousee. Tänään olenkin siis yksikseen omien touhujen kanssa koska kullalla on tänään kaikkea tekemistä kun huomenna hänellä on ukkinsa polttohautaus ja sen jälkeen olisi tarkoituksena että mentäisiin grillailemaan kavereiden luokse mutta saapa nähdä menemmekö koska tuo hautaus juttu voii ottaa aika koville kullalleni.