Viikonloppu tuli ja meni, Perjantaina kun pääsin töistä niin suuntasin saman tien kotiin. Kotona Jhena oli jo pakannu tavarat valmiiksi ja odotti vain minun saapumista. Keittiössä kauhistelin sitten sitä tavaran määrää mitä olimme viemässä mökille ja vielä enemmän kauhistelin sitä kun olimmepäättäneet että menemme Jhenan autolla mokille ja kaiken lisäksi se auto on niin pieni että kun sen parkkeeraa ruutuun niin siihen mahtuu samaan ruutuun vielä toinen samallainen. Tavaratilaan sain ängettyä just ja just kolme säkkiä tavaroita kunnes se oli jo täys ja takapenkki oli melkein kattoon asti täynnä.

Lauantaina menimme melkein heti herättyämme uimaan mäntsälänsuunnalle ja aikamme uitua huomasin että onpas kummallinen uima paikka kun heti ihoon alkoi ketyä limaa. mutta ei se ketään haitannu. Kävimmepä myös Hyvinkäällä ja menimme Jhenan kanssa tekemään lisää ruoka ostoksia sitten ja yhessä kaupassa kun maksoimme ostoksia niin Jhenan kortti ei vaan menny laitteesta läpi, kassaneiti höyläsi ja höyläsi sitä mut ei, jätimme ostokset siihen että menemme automaatille sitten nostamaan rahaa ostoksia varten mutta mitä perkele. Jhenan tili oli ihan nollilla vaikka sielä piti olla rahaa, aikamme tutkittuamme asiaa tuli ilmi että se kaupan nainen kun höyläili korttia niin kaikki rahat oli samalla mennyt tililtä. Sitten menimme takaisin kauppaan riehumaan ja kaupan vastaava sitten oli sellanen hiirulainen "tota niin joo niiin no enmä tiiä" otimme kaikki tiedot ylös ja menimme toiseen kauppaan tekemään ostokset. Tuli sitten juhlittua aika kunnolla mökillä ja pelattua mölkkyä, krokettia, tikanheittoa ja korttipelejä. Sunnuntaina sitten olo oli mitä inhottavin kuudenmaissa aloin jo ihmettelee kun olo jatku entistä pahempana ja kuinkas ollakkaan olin tullu kipeeksi ja krapula kaiken lisäksi päällä.

Maanantaina kello herätti sitten klo06 ja huomasin että ei todellakaan ole työkunnossa ja soittelin ensin yhdelle pomolle että olen kipeä ja sen jälkeen piti soittaa toiselle pomolle että olen kipeä ja sitten vielä kolmanteen paikkaan että olen kipeä. Siis voi helvetti kun jo pelkästään kipeäksi ilmoittautuminenkin jo menee täydestä työstä. Jhena lähti töihin ja minä jäin raapii persettä sänkyyn, olo oli vielä mitä inhottavin. Jhena sitten soitti töistään että hän oli saanut nytten sitten kaikki ne rahat takaisin mitkä oli silloin hävinnyt tililtä. Myöhemmin illalla kun meinasin nousta sängystä hakemaan juotavaa niin saman tien Jhena painoi minut takaisin sänkyyn että sinä et mene minnekkään hän hakee.

Tiistai, tänään heräsin jo aika aikasin kun tullu nukuttua sunnuntai illasta asti ja ei pää kestä koko ajan makaamista, tänään Jhenallakin on vapaa päivä ja jossain vaiheessa hän menee tekemään siskonsa kanssa yhdelle kaverille täys rappaus ja hiomis remontin, siis jotain kosmetologi ja hiusten värjäys leikkuu juttuja. Noh menen tästä ottamaan pari lääkettä ja makailemaan sänkyyn vielä vähäksi aikaa kunnes Jhena herää.