Viime kesällä kun muutettiin isompaan asuntoon niin aluksi oli mukavaa kun on isompi asunto mutta nyt on alkanut tulee ikävä vanhaa asuntoa. Aurinkolahdessa kun asui niin oli mahtavaa kun kaikki oli lähellä ranta, terassit, luonto polku jne. jne. Nyt on taas sitten alkanu vilkuilemaan toisia asuntoja ja tällä kertaa katse suuntautunut katajanokkaa kohti. Jos sinne muutetaan niin sitten on joudutaan tyytymään kaksioon mutta siellä olisi myös kaikki lähellä paitsi työpaikka. Noh tuskin sitä nyt alkaa taas muuttaa. Mutta olisi kyllä mahtavaa asua siellä.

Mahtavia ilmoja on vihdoinkin alkanut tulemaan ja vaikka se näyttikin vähäsen epätoivoiselta kun lunta tuli tulemisen perään ja joka aamu sai arvailla että kai se tuossa kohtaa on kun alkoi kaivamaan autoa lumesta mutta se jos jokin olisi alkanut harmittaa kuin siinä mainoksessa missä ukko kaivaa autoaan lumihangesta esiin ja huomaakin että ei se ollutkaan oma auto. No mutta on kyllä ollut mahtavaa kun kerrankin ollut kunnon talvi pitkästä aikaa. Kolmen kuukauden päästä onkin jo kesäkuu ja kesäloma  myös, pidän ensin kesäkuun viimeisen viikon lomaa ja suuntana ulkomaa, sitten menen viikoksi töihin ja sitten kolme viikkoa lomaa.

Ostettiin tässä myös Jhenalle läppäri parisen viikkoa sitten ja kun pääsimme kotiin niin laitin läppärin kuntoon ja sitten aloin asentaa wlan yhteyttäkotiin. Kuinkas ollakaan niin minun adsl:n wlan ei vaan ottanu toimiakseen. Revin hiuksia, huusin ärräpäitä ja melkein heitin ikkunasta ulos koko modeemin, otin yhteyden naapurin langattomaan verkkoon ja lainasin sen päivän sitten sitä verkkoa kunnes seuraavana päivänä yksi vanha duunikaveri antoi meille yhden ylimääräsen adsl box:n. On tämmönen läpättäjä kone kyllä kätevä kaikkeen teksti työhön ja netin selailuun mutta mitään CODMW2 ei ihan kyllä tehot riitä tai siis ei kyllä edes lähellekään. Samalla myös sitten ajattelimme että ostaisimme uuden sängyn mutta sitten päätinkin että kyllä tuo sänky vielä jonkin aikaa vielä kestää, laitin extra ruuvit ja liimaa väleihin ja sitten maalasin sängyn uudestaan ja nytten sänky näyttää ihan siltä kuin se olisi valmistettu graniitti kivestä. Itse inhosin keittiön kaakeleita todella paljon ja siihen päätin liimata vinyylin päälle että saisi vähän lisää näköä keittiöön. Olisihan se mukavaa tehä remontti oikein kunnolla mutta ei vuokra asuntoon. Myöhemmin sitten kun ostetaan koti niin olisi mukava jokin paritalo tai rivari missä on takka ja mukava pikku takapiha. Mutta tässä kun katsoo elämää tällä hetkellä niin ei voi olla ajattelematta myöskään mennyttä. Kun täytin 17 niin muutin pois kotoa ja suuntasin lohjalle opiskelemaan ammattioppilaitokseen automaatiotekniikkaa ja sähköalanperustutkintoa. Asuin Lohjalla melkein kolme vuotta, ensimmäisen vuoden asuin asuntolassa missä oli NS valvojat. Sielä oli tarkat säännöt. jos oli humalassa asuntolassa niin sai kuukauden mittaisen häädön sieltä, no sitä sääntöä rikottiin joka torstai, ihme ja kumma etten koskaan jäänyt kiinni juomisesta vaikka kerrankin joudun puhutteluun sielä humalassa eikä valvojat huomannut mitään. Päivisin sitä opiskeltiin ja öisin valvottiin ja juhlittiin. Parhaimmillaan sitä valvoi kolme vuorokautta putkeen pitäen hauskaa ja vieraillen naisten huoneissa. Mutta samalla kun piti hauskaa niin opiskelut kärsi. Sitäon tultua asuttua Hangossa, Perniössä, Porvoossa, Lohjalla, Espoossa, Vantaalla ja helsingissä. Alun perin muutin Pk-seudulle yhden naisen takia joka oli todella lyhyt aikainen suhde mutta kumminkaan en kertaakaan ole katunut päätöstä että muutin Pk-seudulle. Aluksi olin ihan hukassa kun ajelin autolla hesassa mutta äkkiähän sitä oppi ajamaan hesassa kunhan vaan tiesi minne on menossa.

Täällä on sitten noussut pystyyn kauhea älämölö, pälpätys, höslääminen ja päpätys, Häiden suunnittelusta kun Jhenalla lähti häävaihde päälle. Saimme varattua häiden jatkopaikan viimeviikolla ja kävi tuuri sen varaamisesta koska koko sen ajanjakson aikana oli juuri se viikonloppu vapaa. Olemme jo suunitellu häävieras listan melkein valmiiksi, bestman on valittu, ruuat ollaan valittu melkein ja ideana on kokonainen possu vartaaseen pyörimään ja tietenkin bändiltäkin on kysytty jos tulisivat soittamaan. Noh Jhenahan on ihan täpinöissään häiden suunnittelusta. Taitaa minun kohta parasta olla hiljaa ideoissa ja yksikin väärä sana häiden suunnittelu jutussa niin tulee heti todella murhaava katse minua kohtaan, no ei vitsi. Pitää lähteä käymään viron puolella hakemaan häihin juotavaa. Pitopalvelukin on tiedossa mikä otetaan mutta pitää vielä keskustella hinnasta.

Jhenalla alkaa ensiviikolla talviloma ja minä se joudun menemään töihin kun toinen lusmuilee kotona. Noh onneksi ensi viikko on lyhyt, Torstaina Jhena vie minut töihin kuudeksi ja hakee sitten kahdelta koska menemme kylpylään vähäksi aikaa sitten ja pääsee nauttimaan hienosta hotelli huoneesta ja ruuista. Tällä hetkellä Jhena on nauttimassa yhdestä keikasta ja minä pidän omaa laatu aikaa kotona ja tietenkin olutta juoden, tässäkin on aivan varmasti miljoona ja yksi kirjoitus virhettä ja sekavaa mutta menkööt oluen piikkiin.