Perjantai päivänä töissä oli kyllä paljon häslinkiä koko viikon, työpaikan kaikki tietoliikenne yhteydet on epäkunnossa ja ollut koko viikon. Ei ole voinu tehä passeja ulkomaan rahteihin saatika ottaa ulkomaan rahtia vastaan tietokoneilla. Ruokapaussilla sitten menin toiseen firmaan ja lähettelin faxeja puoli metsän verran jotta kaikki suunitelmat onnistuisi sitten ensikuussa. Töiden jälkeen menin sitten äkkiä kotiin koska minut oli kutsuttu peli iltaan vuosaareen yhden ninun luokse. Kovalla kiireellä saavuin kotiin ja vilkuilin kelloa että 1½ tuntia aikaa enään ja pitäisi olla jo liikenteessä, juurikun olin menossa suihkuun niin puhelin pirahti ja ninu soitti että jos sopisi että lykätään tunnilla iltaa ja hyvä niin silloin minun ei tarvinnut kiirehtiä.

Lauantaina sitten kun heräsin niin ei ollut pahemmin krapulaa onneksi!!!  Juotiin terassilla kahvia Ninun kanssa ja nautittiin hienosta ilmasta kunnes muistimme että hänen tyttärellä on tekken peli ja siihen sitten jumituimme joksikin aikaa ja prk sain koko ajan turpiini siinä pelissä :(   Myöhemmin sitten kun lähin ajelee kotia päin niin käväsin nopeasti äipän luona mutta eipä hän ollut kotona. Vähän myöhemmin sitten kun pääsin kotiin niin kissat jo oli odottamassa ovella minun tuloa ja annoin niille ruokaa jonka jälkeen itse kaaduin sänkyyn ja röhnötin siinä noin puolisen tuntia kunnes puhelin soi ja kaveri kyseli että milloin olen tulossa sinnepäin. Hyppäsin sitten takaisin autoon ja lähin suuntaa kehäIII kohti. Kaverín luona sitä tuli jauhettua aika paljon paskaa niin muutosta kuin pullista mitä koreili pöydällä.

Sunnuntaina sitten nukuin niin pitkään kun vaan jaksoin ja aloin keittämään kahvia, juuri ja juuri kahvia riitti yhteen kuppiin ja menin Nanamin kanssa terassille istumaan, Nanami sitten näki ensimmäisen kerran kolli kissan ja jälleen kerran Nanamilla meni sitten pasmat ihan sekasin. Puoli tuntia kissat tuijottivat toisiaan liikkumatta parin metrin päässä toisistaan. Nanami ei uskaltanu tehdä mitään ja toinen kissa ei edes tiennyt mitä olisi pitänyt sanoa niin sanoipa se vaan että miuuu heh. Tänään ollut todella laiskottavan tuntuinen päivä ei ole jaksanut tehdä mitään. Tilasin ruokaa kotiin ja tuijotin leffoja vaan ihan koomassa.

 

Edit: Tässä mietin sellaistakin että kun tilailee silloin tällöin ruokaa kotiin ja tilauksen yhteydessä pyytää 1½L kokista ruokien lisäksi niin sitten ne tuookin pepsiä no ok sitä sitten luulee että ne ei myy kokista vaan pepsiä ja sitten seuraavalla kerralla pyytää pepsiä niin ne tuokin kokista prk. Kuika sitten joskus voii taas tuntua siltä että ruuan tulo kestää ikuisuuden kuin taas joskus ne tuntuu että juurikun luurin on sulkenut niin ovikellokin jo pirahtaa.

Myöhemmin tänään tuo toinen kissa tuli terassille jälleen etsimään Nanamia, aluksi en huomannut sitä mutta olivain sellainen tunne kuin joku olisi tuijottanu koko ajan ja vilkaisin ikunan suuntaan niin eikös tuo kolli ollut naama vastatusten ikkunassa ja suunilleen ikkunakin oli ihan huurussa. Ensin tirppu huomasi sen kollin ja meni istumaan ikkunan laudalle ja samassa Nanamikin  huomasi tuon kollin ja siinä Nanami ja tirppu istuivan vierekkäin ikkunan vieressä maukuillen kilpaa kollille.