Jälleen ei ole vähään aikaan tultua kirjoiteltua tänne. Kiireitä on riittänyt ihan mukavasti. Jhenan äiti tuli jonkin aikaa sitten jenkeistä takaisin ja menimme häntä vastaan lentokentälle. Kuvia katteltiin kovasti ja siinä sitten heräsi Jhenalla matkakuume jenkkeihin ja koska heillä on loma osakkeita niin 400€ per suunta olisi hinta kun menee jenkkeihin. Voisihan se olla mukavaa käydä jenkeissä, varsinkin koska viime aikoina sitä ei ole matkustellut oikein missään.

Töissä eräänä päivänä olin työpisteessä ja työkaveri ihmetteli yhtä asiaa koska hänen työpisteessä käy välillä mustia styroksi laatikoita ja koska hän ei osaa suomea niin hän kysyi minulta että mitä tässä lukee,  no sitten tulkkasin "amniotic fluids" siihen sitten työ kaveri tokasi "Iyyyyh thats is disgusting, where the hell they going to need those?". Maybe i just where better off if i didnt ask.

Tänään sitten löytyi asuntokin ja ensi viikolla on asunto esittely. Kallis kämppä se on mutta parketti lattia, sauna, lasitettu parveke, uimarantaan matkaa 20-50 metriä, rakennettu 2006. Noh Ninutski pian sitä varmaan asun Jhenan kanssa sun naapurissa heh no ei se ihan sun naapurissa ole mutta aika lähellä sitä paikkaa missä asut.