Eilen menin äipän luokse melkein heti kun olin herännyt ja sielä sitten kasailin hänen uutta grilliä ja siinä aikani sitä kasattua huomasin että siinä oli ihan liian vähän ruuveja ja äippä kirjoili. Noh ei hän se auttanut kuin suuntaa äipän kanssa sitten rautakauppaan ja tällä kertaa se oli sitten naisen vuoro odottaa miestä koska pakkohan sielä oli tutkia uusimpia työkaluja ja hilavitkuttimia. Sain kumminkin pidettyäni itteni kurissa ja mukaan tarttui vaan vesihioma paperia, pensseleitä, rautalankaa ja muutama ruuvi grilliä varten. Takaisin päästyämme sitten aloin jälleen kasaamaan tuota grilliä ja sitten huomasin että uudet ruuvit olikin väärää kokoa ja siinä sitten aikani kiroiltuani jouduin nielasta ylpeyteni koska aikasemmin rautakaupassa äippä sanoi minulle että "KATSO SITTE ETTÄ NE ON OIKEAN KOKOISIA" johon vastasin "joo kyllä MÄ siis tiedän millasia ne pitää olla, älä nyt kuule"

joskus neljän maissa sitten lähin ajelee kotiä päin ja viikin kohdalla kehä ykkösella kun ajoin niin kattelin että jollakin oli auto piiputtanu sillan kupeeseen mutta kuinkas ollakkaan kun saavuin siihen kohdalle niin sen auton taka ikkunasta räpsähti salamavalo ja samassa vilkaisin omaa nopeutta ja 92km 80:n alueella :(

Kuuden maissa sitten menin katajanokalle tapaamaan tätä naista ja sielä me sitten käveltiin ja käytiin kahvilla ja puheltiin kaiken laisista asioista. Kun juotiin kahvia niin joku alkoholisti tuli siihen meidän pöydän viereen kertoen huonoa elämäänsä ja kerjäten rahaa niin sanoin että voin mä kymmenen MARKKAA antaa ja siitä hän riemastui paljon mutta eipä hän tainnut tajuta että markkoja ei enään käytetä.

Myöhemmin kotiin päästyäni olin niin iloinen siitä illasta. Etsin internetistä kukkalähetti sivut ja päätin tilata ruusukimpun kortin kera tuolle naiselle. Tänään sitten kun tein töitä niin kaveri soitti että tuo nainen lähtee tänään aikasemmin töistä ja äkkiä juoksin tietokoneen etteen ettien lähetti firman puhelinnumeroa että kiirehtisivät tuon lähetyksen kanssa ja heti sen puhelun jälkeen kaveri soitti uudelleen että väärä hälyytys siinä sitten jo sanoin kaverille että älä nyt noin pelästytä. Tänään töiden jälkeen huomasin että istuin sohvalla miettien koko ajan "lähetänkö viestiä hänelle vai en?" en halua kumminkaan näin alussa olla liian tunkeileva mutta välillä  olen tarttunut puhelimeen ja taas laskenut sen alas ja taas tarttunut siihen ja laskenut sen alas.  Tänään vähän tultua pakkailtua tavaroitakin mutta ajatukset vaan tuossa naisessa ja pakkaaminen ei oikein niin nopeasti edistys :)

Myöhemmin kun tuo nainen sitten soitti minulle niin se oli kyllä sitten sellaista että puristi nyrkkiä suunilleen huutaen JESSS!!!!