Tänään ollut aivan mahtava päivä, yhtä hymyä :)

Aamulla heräsin siihen kun kauhea meteli kantautui korviini ja se oli sellainen kissan mau-unta, pelästyin siinä jo että nyt on jotain hassusti jommallakummalla kissalla ja säntäsin kiireellä ns olohuoneeseen peläten. Mutta sitten huomasin että molemmat kissat on kunnossa mutta mistäs tuo meteli oikein tuli sitten? Aikani ihmetellen siinä niin huomasin että ikkuna ollut vähän raollaan koko yön ja aamulla jossain vaiheessa tuo musta kolli joka oli aikasemmin käynyt kattelemassa nanamia niin oli työntänyt päänsä ikkunan raosta ja jäänyt siihen nalkkiin. Menin ikkunan luokse ja avasin sitä sen verran että tuo kissa pääsisi pois siitä ja niin se menikin niin nopeasti että suunilleen karvat pöllysi kun se pelästy niin paljon sitä tapahtumaa. Siinä sitten menin takaisin sänkyyn makaamaan.

Myöhemmin kun heräsin uudelleen niin laitin kahvi turbon päälle ja keräilin vaatteet pois kuivumasta kahvia odotellessa. Otin sitten kahvin ja aloin lukemaan uutisia ja jälleen siinä oli juttua tuosta insesti isästä mikä lie maasta kun en nyt sitä muista mutta sellainen juttu mitä noista olen lukenut niin sellainen mies pitäisi viedä ladon taakse mutta sekin olisi vaan liian lievää tuollaiselle, ajatelkaa nyt 24vuotta nainen ollu vankina!!!!!!!!

Heräämisestä asti on ollut perhosia vatsassa ja jännittänyt todella paljon koska tänään menin ensimmäisen kerran tämän naisen kanssa treffeille silleen että ei ollut kuin me kaksi ja huomasin että tiirailin kelloa koko ajan että joko nyt on aika mennä, eivielä, joko nyt on aika mennä, ei vielä. Joko nyt on aika mennä? ON saman tien hyppäsin autoon ja lähdin ajaa helsinkiin päin ja mitä lähemmäksi helsinki tuli niin sitä enemmän alkoi jännittää.

Kun saavuin paikkaan missä oltiin sovittu että tavattaisiin niin tämä nainen ilmoitti että hän myöhästyy vähäsen niin sitten suuntasin anttilaan etsien kaverille mikkiä ja löytypä sellainenkin. Siinä sitten kattelin cd levyjä ja filmejä odottaen tätä naista. Kun hän saapui paikalle niin tuli pieni ujo olo ja päätin rohkaista itseäni ja halasin häntä. Menimme sitten mexiko laiseen ravintolaan syömään ja hän tilasi lohi salaatin ja minä otin itselleni kana peruna stydeemi lautasen tai jotain sinne päin se oli. Ruoka oli kyllä todella hyvää.

Myöhemmin sitten kävimme tämän naisen kanssa kaverin luona ja sielä sitten istuttiin terassilla ja juteltiin niin kuolemasta kuin iloisimmista asioista. kello alkoi olemaan jo aika paljon ja aloimme lähtemään poispäin. Kysyin naiselta että minne hän haluaisi niin voin viedä mutta sitten päädyin siihen että samantien ajan hänet ihan kotiovelle asti. Matkalla helsinkii hän kysyi että onko minulla kiire jos vaikka mentäisiin kävelylle. No sehän sopi minulle vallan mainioisti. Kavelimme ympäriinsä jonkin aikaa kunnes päädyttiin taas lähtöpaikalle ja siinä sitten rohkaisin itteni ja halasin häntä :)

Kotiin päästyäni oli aivan pakko laittaa naiselle viestiä että hän on ihastuttava ja kovasti odotan seuraavaa kertaa kun nähdään.