Tänään töissä oli täys kaaos, tavaraa tuli koko ajan lisää ja lisää. Loppujen lopuksi huomasimme työkaverin kanssa ajelevamme 5x5m alueella kolmella trukilla. Kaikki käytävät oli tungettu täyteen tavaraa. Kaikki hyllyt täynnä, ainoa paikka missä ei ollu tavaraa niin oli meidän ns baari nurkkaus eli kahvi paikka, pitäähän nyt kahvinjuonti paikka pyhittää vain kahvin juontiin. Kunnes olimme sellaisessa tilanteessa että kaikissa laituripaikoissa oli rekat ja halusivat purkaa tavaroita niin sitten sanoimme vaan että menkää nyt saharaan siitä ei me voida purkaa teidän tavaroita koska kertakaikkiaan ei minnekkään mahdu, saatte odottaa siihen asti kunne olemme saaneet lastattua tavaroita pois.

Tulli tuli yhdessä vaiheessa tarkastamaan joitain tavaroita ja kuinkas ollakkaan ne oli tietenkin keskellä kauheita kasoja, heh kyllä naureskeltiin kaverin kanssa kun tullin pojat kiipeilivät.

Heinäkuun suunitelmat sitten meni uusiksi taas Jhenan ja mun kanssa, peruimme laivamatkan ja se saa siirtyä ensikuukauteen, menemmekin mökille viettää meidän syntymä päiviä ja sen jälkeen sitten menemme sitten lintsille jolloin mukaan tulee mun kaveri ja hänen vaimo joka sattuu olemaan myös Jhenan työkaveri. Kaveri kävi myös tässä kylässä ja olipa hänellä mukana AIKA mahtava honda hornet. Sitä vähän sitten kokeilin pihalla ja mahtava peli oli. Kaveri oli kävelly kauppaan ja näki siellä sen ja hinnan joka oli 7000e, hän oli sanonu että maksan käteisellä 6200e siitä heti jos myytte johon ne oli sanonu että meneppä kahville puoleksi tunniksi niin me mietimme asiaa. Noh kuinkas ollakkaan siihen hintaan kaveri saikin sitten sen. Hyvä kauppa oli.