Eilen tuli valvottua liian pitkään tietokoneen edessä, juttelin web kamerankanssa yhden ihmisen kanssa ja aika siinä vierähti aika nopeasti kunnes huomasin että olisi pitänyt olla nukkumassa jo aikoja sitten.

Aamulla kellon soidessa oli silmät jälleen ihan killissä ja vessaan kun yritti kävellä unenpöpperössä niin melkein vaan seiniin tuli törmäiltyä, töissä sitten jälleen otin heti aamusta sitä mustaa kultaa ison kupin niin täyteen kun sai ja jälleen aloitimme sen tradition että istuttiin vaan ja jauhettiin paskaa. Kello oli jotain 10 kunnes kaveri huusikovaan ääneen "ROTTA" siinä me muut ihmeteltiin mikä hiton rotta, katsoimme sitten työkaverin osoittamaan suuntaan ja iso hiton ruma rottahan se sielä oli keskellä varastohallia. Yritimme estää rotan pääsyä lavojen alle ja yritin potkaista sitä mutta se väisti ja jalkani kumahti terminaali oveen ja siihen tuli aikamoinen klommo. Rotta ehti mennä lavojen alle ja siinä katselimme että "noh enää sitä ei saa kiinni. Pomokin siinä vähän kiroili että pian se syöö sähkö johtoja tai pahempaa ja tuhoo asiakkaiden tavaroita.

Istuimme taas sitten kahvittelemaan kunnes yksi huusi että lentorahti häkissä se rotta on tällä kertaa, otin kepin ja menin sinne huomataakseen että se oli kokonaan eri rotta kuin edellinen. Juurikuin meinasin huitaista niin rotta ehti lavan alle taas. Eipä mennyt kauaa kuin se toinen rotta tuli esille piilostaan ja sillä kertaa ehdin hujauttaa sitä lavan jalalla mutta teinsen liian lujaa ja sotkua siitä tuli, työkaverit sitten ristivät minut raaka Rontiksi.

Olen tässä huomannut myös sellaisen asian että töihin meille tuoo noin kerran pari kertaa viikossa eräs nainen tavaraa ja kerta toisen jälkeen olemme jutelleet pidempää ja kerta toisensa jälkeen tämä nainen hymyilee entistä enemmän ja tänäänkin kun tulin töistä kotiin niin naapuri talossa asuu eräs nainen joka ensiksi aina hymyili minulle joka aamu ja iltapäivä kun menin töihin ja takasin tullessa mutta tänään hän sanoi minulle "heiii" hempeällä äänellä ja se äänen sävy melkein sai sukat pyörimään jaloissa. Joko se on kesän tuleminen kun muuttaa ihmisiä tai sitten vaan alan pikku hiljaa tutustua uusiin ihmisiin :)