Tänään oli ollut mukava päivä, kävin aamupäivästä hyrylässä moikkaamassa äitiäni töissä ja hän pyysi että veisin pikkuveljelle vähän tavaroita kaupasta koska hän oli kipeenä kotona. Menin sitten kauppaan ja näimpä naiseni sielä ja nopeasti sitten rupateltiin siinä kunnes jatkoin matkaa pikkuveljen luo. Kun saavuin sinne niin pikkuveli oli suunilleen veitsi ja haarukka ojossa että toitko ne kakut.

Myöhemmin hain sitten kultani töistä ja menimme hyrylään missä sitten pesin autoni niin sisältä kuin päältä, kävimmepä sitten myös kavereita moikkaamassa ja kaverin luona ollessa sitten menin tupakalle terassille ja kaveri tuli myös siihen polttamaan niin jotenkin puheeksi tuli hänen sisko kun hänellä on pientä välien selvittelyä ollut siskonsa kanssa, kaverini kunnioittaa siskoansa yli kaiken ja pitää häntä idolina ja en kyllä yhtään ihmettele edes miksi koska tämä nainen on ollut niin menestyvä kaikessa ja selviytynyt ikävistä kuin mukavista asioista hyvin siis oikea kunnon sissi. Eräskin kerta hänen sisko haki yhteen paikkaan töihin mihin haki samaan virkaan 170 hakiaa ja juuri hänet valittiin tuohon virkaan. Mutta se mikä nyt on hullusti kaverillani niin hänen sisko oli suuttunut hänelle yhestä todella pikku asiasta ja paiskonut auton ovia haistatellu ja näytelly keskisormea, sitä en olisi oikein niin heti tuosta naisesta uskonut. Kaveri siinä kertoi kun hänen sisko on monet kerrat huutanu hänelle ja haistatellut niin koskaan ei ole tullut anteeksi sanaa niin tämä oli kaverilleni viimenen pisara. Enään hän ei anna siskonsa huutaa hänelle vaan saatika antaa anteeksi ennen kuin hän kuulee sen pikku sanan joka kumminkin on iso asia loppupeleissä ja se on se "anna anteeksi".

Myöhemmin sitten menin kultani kanssa kävelylle meren rannalle pimeellä ja sielä oli kyllä todella tyyntä ei aallon aaltoa, istuimme sielä puiston penkillä joka on ihan meren vieressä noin kaksi metriä rannasta ja sitten aloimme katsella että jotain liikehdintää oli koko ajan siinä rannassa ja kun katsoimme tarkemmin niin todella paljon hiiriä juoksenteli sielä ja siis tarkotan että TODELLA paljon. Olikyllä vaikeaa lähteä takaisin kotiin sieltä mutta pakkohan se oli lähteä vaikka ei olisi halunnut. Noh tälläistä juttu tällä kertaa ja nytten nukkumaan kun huomenna aikanen herätys kun menemme kattomaan bändikeikkaa huomenna.