Lauantaina tuli herättyä joskus klo12 maissa ja tarkoitus oli että jospa nyt olisi saanut putsattua äipän talon rännit mutta kun menin aamu tupakalle kahvinkanssa terassille niin kuinkas ollankkaan taas oli tullut lunta. Sen jälkeen selailin asunto markkina sivuja ja suuntasin giganttiin kun tarkotuksena oli ostaa printteri missä olisi samassa scanneri mutta ei sielä myyty kuin "ei oota". sen jälkeen lähdin käymään äipän luona. Sielä sitten juotiin kahvia ja puhuttiin muutto asioista. Sitten tuli käytyä itiksessä vähän ostoksilla ja suuntasin kotiin. Tulipa sitten Lauantaina vähän biletettyäkin aika mukavasti. Aamulla kun heräili ja keräili lattialta vaatteet mitä oli pitkin poikin illan jäljiltä niin pikku mies isolla vasaralla päässä kyllä muistutti olemassa olostaan aika mukavasti. Myöhemmin kun alko näkee taas väreissä niin kävin sitten hyrylässä ja kun lähin ajamaan takasin päin niin oli kyllä pakko pistäytyä mäkkärissä kun tuli oikein kova roska ruoka nälkä ja tulipa sieltä mukaan kaksi ateriaa plussana.

Maanantai aamu sitten meni silleen että joku oli unohtanut laittaa herätys kellon päälle, heräsin varttia vaille kahdeksan ja kattelin että onpas ihmeen valosaa, katsoin kelloa ja VOI V¤%#U vartti aikaa mennä duuniin. Tein aamu hommat ja hyppäsin duuni kuteisiin ja lähdin töihin. Töihin päästyäni huomasin että kokonaiset 5minuuttia vielä ennenkuin työt olisi alkanu noh aamu alkoi silleen kuin kaikki aamut että istuttiin puolitoista tuntia kahvia juoden. Siinä sitten istuttiin ja jauhettiin kakkaa kun toisen firman pomo tuli juosten terminaaliin kirjoillen ja meidän pomo siihen että "mikäs nyt noin kiroiluttaa" johon se toinen pomo " perkele mulla on kaksi jako auton kuskia lomalla ja kaiken lisäksi neljä soitti ittensä kipeeksi" siinä sitten hekotettiin toisten kanssa että mahtaa tulla kiireinen päivä seille kun normaalisti hänelle ajaa 12 kuskia ja silloinkin  on aika tiukilla ajan kanssa ja saatika nyt sitten kun puolet kuskeista on poissa.

Iltapäivällä lastattiin sitten yhtä rekkaa ja just ja just ehdittiin saada yksi vaunu siitä lastattua neljäksi ja huomenna sitten heti odottaa toinen vaunu joten eipä taida pitkä aamu kahvi sessio onnistuu huomenna aamusta.