Noniin nyttten on sitten muutettu, perjantaina heräsin klo06 ja melkein saman tien lähdin ajamaan järvenpäähän hakemaan asunnon avaimia ja kun saavuin paikalle niin kattelin että jotenkin tuttua tässä paikassa ja kuinkas ollakkaan yksi kaveri oli asunut siinä paikassa kauan sitten. Kuittasin avaimet ja matka jatkui vanhalle asunnolle ja sieltä sitten helsinkiin hoitamaan yhtä pientä asiaa ja jälleen sieltä sitten ajoin vanhalle asunnolle keräilemään muuttotavaroita autooni ja lähdin ajelee uutta asuntoa kohti.

Kun saavuin uudelle asunnolle niin huokaisin syvään äääh ylin kerros ja ei hissiä. Pari reissua tein omalla autolla muuttotavaroilla ja sitten kävin moikkaamassa naistani töissä. Myöhemmin sitten kaveri saapui vanhalle asunnolleni ja kattelimme tavara määrää että juu kyllä me ehkä kaksi reissua joudutaan tehdä. Ensi töikseen menimme helsinkiin minun äidin luokse ja sieltä nappasimme mukaan IIIISOON telkkarin ja sohvan ja suuntasimme uudelle asunnolle ja aaargh kun se sohva oli inhottava kantaa kämppään ylimpään kerrokseen kun kierre portaat ja kapeat ja sohvakin sellanen ettei oikein saanut kunnon otetta. Kun sohva oli kannettu niin sitten hengähdys tauko oli poikaa. Menimme hakemaan uutta kuormaa ja kuinkas ollakkaan olimme laskenut että pari reissua vaan ja parissa tunnissa olisimme olleet valmiita mutta kuusi reissua pakulla jouduimme tekee ja vasta klo 23 olimme valmiita. Jalat kyllä huuti hoosiannaa kun oltiin kannettu muuttokamat ylimpään kerrokseen ja oli pesukonetta telkkareita, pöytiä, kirjahyllyy, tuoleja, tusinan verran vaate säkkejä ja astioita.

Ensimmäisen yön nukuin sohvalla kaikkien tavaroiden keskellä ja heräsin sitten heti klo05 lauantaina ja suuntasin vanhalle asunnolle siivoomaan ja pikku tilpehöörit kannoin autoon. Siinä sitten touhutessa ja kun kanneskelin tavaroita autoon niin tuuli tempaisi talon ulkooven kiinni ja tietenkin asunnon avain jäi asunnon sisään. Noh onneksi sinne jäi vaan pari tyhjää kaljakeissiä ja jokunen vaate pari. Sitten menin laittaa uutta asuntoa kuosiin ja ihmettelin että jo on kumma että ei mistään pistokkeista tule virtaa katoin sulakkeet ja aloin jo miettiä että eikö se sähköyhtiö ole laittanut sopimusta voimaan mutta se vika sitten löytyi ja se oli vaan pää virtakytkin mitä ei oltu käänetty. Sitten kolmelta kävin hakemaan kultani töistä ja menimme minun asunnolle ja kultakin piti asunnosta. Tilasimme illalla pizzaa ja katoimme leffoja, mutta ne pizzat oli ihan hirveitä ei edes kunnon pohjaa ollu niissä ja ei maistunut miltään se oli kyllä viimenen kerta kun sieltä tilasimme. Myöhemmin sitten yöllä makasimme vaan sängyssä toisissamme kiinni puhuen meistä ja meidän suhteesta.  Ja voi luoja kun tämä nainen on kaunis, suunilleen ainakun nään hänet niin suu loksahtaa auki ja kieli rullaa maatapitkin ja silmät pulpahtaa ulos kuin piiretystä konsanaan.

Sunnuntaina sitten vein kultani töihin ja suuntasin takaisin kotiin purkamaan tavaroita ja asettelemaan niitä paikoilleen mutta kuinkas ollakkaan havahduin sohvalta että olin nukahtanut ja puhelin soi. Kultani soitti ja siinä turistiin asioita. Myöhemmin sitten kultani tuli kylään siskonsa kanssa ja hänen sisko näemmä tykästyi saman tien Nanamiin.  Noh ei tässä nyt tän kummempaa pitää alkaa menemään nukkumaan että jaksaisi mennä aamulla taas töihin ja pikkasen aikasemmin nyt pitää herätä kun tuo välimatka töihinkin on pidentynyt joten se on öitä.

Ainiin sellanen juttu vielä että kun on elänyt kahdeksan vuotta aina pienissä yksiöissä ja sitten sitä asuukin isommassa asunnossa niin onse pikkasen outoa kun ennen sitä jo melkein sängyltä jo pysty kurottautua jääkaapille niin nyt sitten jo pitääkin kävellä ihan jääkaapille asti.