Välillä kaupassa näkee kun pikku lapsi kinuu äidiltään rakenna oma aurinkokunta, ensimmäinen osa maksaa 5,9 jotain ja seuraavat osat taas 12,95. Kaiken kaikkiaan kun ostaa jokaisen osan niin kokonaisuudessaan tuolle aurinkokunnalle tulee hintaa 660€ eli aika kalliiksi tulee tuo rihkama.

Lauantaina kun Jhena oli töissä niin oli minun vuoro siivota, tiskata ja pyykata. Kävimme sitten myöhemmin Jhenan kanssa katsomassa hänen vanhempien uutta asuntoa joka oli aika hieno, kyllähän se pikkuista laittoa tarvitsee mutta mikäpä asunto ei sellaista tarvitsisi. Olemme alkanu suunittelemaan kesälomaakin tässä ja yksi kohde päätettiin että menemme kuusamoon ja hottellia yritettiin varata yhteen toiseen paikkaan mutta kaikki paikat oli jo varattuna joten joudutaan vaan kattelee hotelleista sitten peruutus paikkoja.

Sunnuntaina emme tehneet mitään. oltiin vaan. Katteltiin makuuhuoneessa leffoja syöden aamupalaa, tuoreita sämpylöitä, pekonia, paistettuja munia, salaattia ja appelssiini mehua.  Jhena on myös alkanut kiristää minua, hän osti yhden pikku aski tupakkaa minulle lauantaina ja sanoi että saan polttaa vain kolme tupakkaa per päivä ja jos poltan enemmän kuin kolme niin se tietää heti selibaattia. Hermot ollu kireenä koko ajan ja melkeinpä kaikki kynnetkin syötynä, saapa nähdä miten sitä oikein tulee kestämään työvuoron.