Muutto takana vihdoinkin ja huh kyllä sitä oli väsyny sen jälkeen. Viime keskiviikkona vein ensin Jhenan töihin klo07 ja suuntasin sitten läheiseen tebskalle nauttimaan kahvia ja sämpylöitä, sitten sieltä suuntasin töihin. Työ vuoro alkoi klo08 joka sitten kesti klo 00.00:n asti ja sitten suuntasin kotiin, kotona sitten Jhena oli jo nukkumassa ja hän oli valmistanut minulle lämpimiä voileipiä. Torstaina sitten vein Jhenan taas töihin klo07 ja sain jopa nukuttua yöllä neljä tuntia, kotona sitten soitin vuokran antajalle että tulisin hakemaan asunnon avaimia mutta sieltä sanottiin että saisin avaimet huolto yhtiöstä. Soitin sitten huolto yhtiölle ja sieltä he sanoivat että ei heillä ole mitään avaimia, kysy vuokran antajalta. Soitin sitten takaisin vuokran antajalle ja sitten he sanoivat että ei osata sanoa ollenkaan nyt, joku soittaa sulle puolentunnin päästä sitten niistä avaimista. Odottelin kolme varttia sitten meni hermot ja hyppäsin autoon ja lähdin ajamaan helsingin keskustaan. Saavuin sitten vuokran antajan toimistolle ja menin tiskille ja sanoin että tulin hakemaan avaimia. Nainen sitten tiskillä sanoi että mun pitäisi hakea avaimet huolto yhtiöstä jolloin sanoin että "EI" te jo kerran sanoitten noin ja huoltoyhtiö sanoi että heillä ei ole avaimia. Te annatte ne avaimet NYT. Nainen sitten meni pois tiskiltä ja toinen nainen tuli minun luokse ja sanoi että ei heillä ole avaimia. Siinä aloin suuttumaan että missä helvetissä ne avaimet sitten on? Sain tietää että yksi avain oli sähkö miehellä, toinen urakoitsialla ja kolmas entisen asukkaan pojalla. Sitten kysyin että mitä helvettiä se yksi avain tekee sen entisen asukkaan pojalla!?!?!  Siihen se toimiston nainen ei osannu vastata ja sanoi että saat avaimet sitten perjantaina. Siihen sanoin että ei käy vaan te annatte avaimet NYT koska sopimuksessa lukee että avainten luovutus on tänään. Mutta sanottiin vaan että no katotaan jos me saadaan jotain tehtyä. Lähdin vihoissani toimistolta taskussani vaan autotallin kaukosäädin ja emännän avain. Menin Jhenan työpaikalle ja sielä keskustelimme tästä asiasta ja sitten kello alkoi olemaan sen verran paljon että minun piti lähteä töihin. Töissä sitten Jhenan isä soitti minulle että hän keskusteli kyseisen firman johtajalle ja sieltä sitten pahoiteltiin asiaa ja kuulema tämä yksi nainen ei osaa vaan hoitaa asioitaan niin kuin pitää ja tämä johtaja ottaa sen naisen sitten puhutteluunsa. Sitten loppujen lopuksi sen firman johtaja lähetti tämän toimisto naisen ettimään ne avaimet meille Ja Jhena sai avaimet sitten itselleen loppujen lopuksi klo16:45 ja firman isoin johtaja pahoitteli kovasti ja antoi meille kaksi päivää ilmaista asumista ja kaksi iittalan kynttilän jalkaa. vautsi vau...........

Perjantaina sitten heräsimme aika aikasin ja saman tien kannoimme autoon laatikoita ja kissat. Menimme uudelle asunnolle sitten ja aaah vihdoinkin pääsimme muuttaa. Perjantaina sitten veimme kaikki laatikot ensin asunnolle.

Lauantaina sitten rekka tuli pihaan ja aloimme Jhenan isän kanssa kantamaan tavaroita rekkaan ja kyllä se oli inhottavaa kun viimesestä kerroksesta kannettiin sohvat sun muut ja ei edes hissiä. Onneksi sitten toisessa asunnossa oli iso hissi aina 630 kiloon asti nosto kapasiteetti.

Sunnuntaina sitten nautimme aamiaisen ja lähdettiin itikseen kultakauppaan ja kävimme ostamassa kihlat. 2108974.jpg

Nuo sormukset sitten tuli tänään sormiimme.