Hohhoijaa, aamulla vein Jhenan töihin ja suuntasin takaisin kotiin kahvin ääreen tuo ihana juoma. Vähän aikaa sitten tuli soitto missä pyydettiin työhaastatteluun ja tässä nyt sitten mietin että kun sitä on tultua käytyä jokusessa haastattelussa niin tietenkin kaikki sitten yhtä aikaa pyytävät töihin, siinä sitten pitää jo alkaa puntaroimaan aika paljon, eräs paikka jo lupaili parintonnin kuukaus ansioita plus lisät ja toinen toista summaa ja kolmas kolmatta summaa.

Tänään Jhena menee Mtv3 studiolle ohjelmaan ja itte miettiny että meniskö skattalle odottelee Jhenaa vai sitten himassa odottelen koska tänään mennään katsomaan paria keikkaa ja tänään sitten pitäisi mennä ostoksillekkin vielä mutta saapa nähdä miten aika riittää.

Jhenalle oli tullu postissa Vikinglinen ilmaisia laivalippuja ja Jhena kovasti kirosi kun kaikki lähdöt oli keskellä viikkoa eikä viikonlopulle. Noh ei se paljoa hyödytä vaikka lippu olisi viikonlopuillekkin koska Jhena on nyt viime aikoina ollut töissä viikonloppusin.