Perjantaina Jhenan kanssa pikkasen juhlittiin, tehtiin pöytä koreaksi ruuista niin alkupaloista jälkiruokii. Jouduinpa sitten evakkoon eteiseen harrastelee asioita koska ei enään ollu mahdollista että sotkuinen pöytä olisi makuuhuoneessa. Noh onneksi eteinen sitten on aika iso niin ei ihan heti tule ahdasta vaikka pöytä sielä onkin.

Lauantaina Jhenan pikkuveli tuli kyläilemään ja hän ihastui heti guitar hero peliin, hän ei millään oikein halunnut lopettaa sen rämpyttämistä. Teimme sitten kolmistaan pizzaa ja leivottiin rouhe sämpylöitäkin pari pellillistä. Käytiin sitten ikeassa ja ostimme kaksi lasi hyllyä sieltä, alun perin menimme vaan kattelemaan ja suunittelemaan tulevia ostoksia mutta sitten näimme kaksi lasihyllyä jotka oli tarjouksessa 5€kpl no pakkohan se oli sitten ottaa hyöty koska normaalisti ne olisi olleet 59€ kpl. Ainiin saimme myös lähetyksen jälleen Fazerin tehtaan myymälä puolelta ja kauhea määrä leipiä, suklaata ja iso pussi tälläsiä tosin jo ennen kuvan ottoa puolet jo olimme syönny :

1932011.jpg

Myöhemmin samana iltana menin parvekkeelle polttelemaan sikaria ja jälleen kuu näytti mahtavalta ja yritin ottaa siitä hienoa kuvaa mutta en vaan saanut otettua tarpeeksi tarkkaa kuvaa mielestäni.

1932032.jpg

1932033.jpg

Sunnuntaina sitten menimme kolmistaan museoon ja päiväkin oli niin mahtava että kävelimme myös nauttien päivästä. Myöhemmin illalla menimme elokuviin sitten katsomaan kummelin uusimman leffan ja se oli kyllä todella surkea. Koko ajan sitä odotti että milloin ne kummeli huumori lähtee käyntiin mut ei. Sitä koko ajan vaan odotti että milloin tää loppuu ja osa ihmisistäkin lähti pois näytöksestä kesken kaiken.

Eilen sitten minun pikku veli tuli hangosta kyläilemään ja hain hänet pasilan juna asemalta sitten. Eilinen päivä sitten meni silleen että puhuttiin asioista mitä hangossa on tapahtunut hänen kotonaan. Noh kohta hän on 18 vuotias ja odottaa tietoa milloin hän voisi sitten muuttaa omaan asuntoon.