Viime kerrasta onkin aikaa kun viimeksi kirjoitin tänne, tällä hetkellä olen kuusamon tropiikissa missä Jhena ja minä otettiin hotelli huone viikoksi tai no ei tää nyt mikään huone ole koska täälä meillä on olohuone, keittiö, makuuhuone, iso vessa missä on pesukone ja kuivaus rumpu, tietokone, taulu telkkari. Jhena oli iloissaan kun makuu huoneessa on iso meikki pöytä ison peilin kera niin tottakai sitten lupasin että hommaan meidän uuteen kotiin sitten hänelle ison meikkipöydän peileineen.

Niinjoo muutettiin Jhenan kanssa tässä isompaan asuntoon jonkin aikaa sitten ja nyt varsinkin on outoa kun vertailin tätä isoa asuntoa yhteen pikku yksiöön missä assuin kahdeksan vuotta. Siinä pikku asunnossa pysty kurottautua sohvalta jääkaappiin ottaakseen oluen mutta nyt jo pitää kävellä melkein 10 metriä että pääsisi jääkaapille. Pikkaisen kyllä pistää surettaa vuosaaren asunto mistä me muutettiin pois koska sielä oli uimaranta heti parinkymmenen metrin päässä ja samoin roberts coffee vai miten tuo nimi nyt kirjoitettiin. Oli kyllä rankkaa tuo muutto kun ensin oli työpäivä ja sen jälkeen sitten muutto hommat ja noin kolme päivää kesti yhteensä tavaroiden vieminen uudelle asunnolle.

Yumi ja Nanami on ihan iloissaan kun ostettiin uudelle asunnolle 220Cm korkea kiipeily puu keravan honkkarista, he kiipeilevät nukkuvat leikkivät kaiket päivät siinä ja vielä puuttuu että he söisivät siinä vielä.

Ainiin minä sitten täytin 30 vuotta huh jaolo on 20 vuotiaalla. Ei ole vielä tullu juhlittua sitä juuri ollenkaan, Jhenan isä grillasi upeat ruuat ja tarjosi juotavaa minulle ja tiettenkin sitten Jhena sai sitten olla kuskina takaisin kotiin loppu illasta heh. Noh nyt täälä kuusamossa juhlitaan keskiviikkona Jhenan kanssa kahdestaan yöelämässä minun synttäreitä ja sitten loman jälkeen juhlitaan sitä uudelleen kaveri porukankanssa sitten mökillä tosin saapa nähdä kuinka moni uskaltaa tulla mökin alueelle kun Rocky eli siis Bokseri rotunen koira on sielä mitä mahtavineen kuola vanoineen. noh anyway ei nyt jaksa paljoa kirjoitella kun on muutakin parempaa tekemisä nyt mutta enköhän kirjoittele huomenna lisää kun menemme kanootti retkelle.