Tänään tuli herättyä jo klo07 eikä väsyttänyt ollenkaan, mittasin Jhenalta lämmön ja tällä kertaa se näytti 36,5. Hän on sairastellu jo monta päivää ja pahasti alkaa näyttää siltä että pian joudumme käydä uudelleen lääkärillä puheilla. Viimeksi kun kävimme lääkärin puheilla niin sielä ottettiin Jhenalta verikokeita ja tulokset viittasi viirukseen, lääkäri sanoi myös että jos torstaihin mennessä ei ole tullu terveeksi niin sitten pitää mennä uudelleen käymään.

Vettäkin sataa oikein urakalla nyt ja pitäisi harmittaa kun on lomakin nyt ja vettä vaan tulee mut ei harmita ollenkaan, mukavaa herää aikasin niin ettei väsytä ja keittää afrikkalaista kahvia. Jhena nukkuu vielä ja Yumi ja Nanami hänen kainalossa.

Yksi asia pistää vähän harmittaa kun eilen lupasin Jhenalle että teen hänelle ruuan ja niin teinki. Pastaa chilli con carne tyyppisen kastikkeen mutta siitä tuli pikkasen liian tujua. Jhena koko ajan sanoi ettei se haittaa, hyvää se oli mutta minua se harmitti. Noh pisteet tuli kumminkin sitten takaisin kun laitin mustikka piirasta ja vanilija jäätelöä jälkiruuaksi.