Jaahas se on keskiviikko, tällä viikolla on enään töitä tänään ja huomenna kun taas perjantaina on palkallinen vapaa päivä. Aamulla vein Jhenan töihin ja tulin itse takaisin kotiin ja kun avasin ulko oven niin maukkaan kahvin tuoksu kantautui voimakkaana nenään. Istuin koneelle ja luin uutisia juoden kahvia ja samalla suunittelen asioita ensi kuunhun. Suunitelmissa on vaikka mitä, Maanantaina soitin kaverille ja pyysin muutto apua ja hän lupasi auttaa muutossa ja hän tulee sitten muutto päivänä rekalla ja otetaan vaunusta kylki auki niin kaikki tavarat saa kerralla mukaan, muuten sitä olisi joutunut ajella paketti autolla useita kertoja edes takaisin. Jhenan kanssa ollaan kirjoiteltu listaa että mitä kaikkea pitää ostella uuteen asuntoon ja suunitelmatkin on asunnon sisutamisen kannalta.  

Joulukin lähestyy kovaa vauhtia ja kovasti tässä Jhenan kanssa ollaan mietitty sitä joulun viettämistä että mitä sitä tehtäisiin koska jotenkin pitäisi viettä joulua minun äitini luona sekä Jhenan vanhempien luona. Päätin sitten että tänä vuonna ostaisin itselleni joululahjaksi Iphonen. Jhenallekkin pitäisi ostaa jonkinlainen hieno lahja ja luulenpa että pitää vapaa päivänä sitten jollain tekosyyllä lähteä yksin kultaliikkeessä käymään.

Eilen melkein meni sitten Jhenan auto lunastukseen, ajelin töihin ja nopeutta oli 100km/h, kaistalla jolla ajoin niin nopeudet laski siinä alle 90km/h ja vaihdoin kaistaa sitten ja jatkoin 105km/h. Noin 40 metrin päässä ajoi mersu, katsoin että toinen kaista menee edelleen hiljaa ja katsoin taas eteen päin ja huomasin että mersu jarrutti ihan ilman syytä 50km/h ja meinasin iskeytyä sen perään 105km/h. Katselin että kuski jatkoi 50km/h ja katteli rakennuksia ja osotteli sormella taloja pelkääjän paikalla istuneelle ja kiihdytti taas 100km/h. Kiehuin vihasta ja ajoin sen viereen näyttääkseni maailman yleisintä viittomakieltä mutta sitten huomasin että sitä autoa ajoi 80 vuotias pappa niimpä sitten en viitsinyt. Mutta voisi kyllä olla parasta että noi vanhukset käyttäisivät taksia tai yleisiä vaan.