Tänään kävin äitini luona kylässä ja olipa Nanami myös minun kanssa mukana, aluksi Nanami tutki äitini kotia tarkasti ja ihmetellen että minne sitä ollaan oikein nyt joutunut. Myöhemmin Nanami tutustui koiraankin ensimmäisen kerran ja se oli kyllä Nanamille karvoja nostattava kokemus. Häntä pystyssä ja pörröisenä, selkä kuin taivutettu jousipyssy ja karvat pystyssä päästä häntään asti. Eipä tainnut Nanami pitää tuosta toisesta karvaisesta tapauksesta vaikka koira olisi niin kovasti halunnut leikkiä ja tutkia uutta tuttavaa.

Tänään tuli myös juostua kaupoissa niin helsingissä kuin vantaallakin huoh onneksi se oli äkkiä ohi en olisi jaksanut ravata pitkin poikin mutta se hyvä puoli on kun menee yksin niin mies on tehnyt ostoksensa aina nopeasti ja varmasti, mutta jos on nainen mukanan ostoksilla niin se on hirveää sitä kolutaan aina kaupan lattiat sentti sentiltä ettei missään nimessä vaan ohita mitään tuotetta.

Tänään illalla olisi vielä tarkoitus mennä yhteen juhliin bilettää. kaipa sitä pitää käydä suihkussa ja ajaa parta pois.