Jo oli taas viikonloppu, perjantaina kävin katsomassa yhden keikan ja se oli ihan ok, lauantaina sitten kävin kaverinkanssa tarjous talossa  ja ostin sieltä vihon mihin olen rustannut sellasia asioita mitä ei ihan viiti julkaista blogissa, sinne on jo tullu muutama sivua kirjoitettua asioita mitkä ovat vaikuttaneet/vaikuttavat elämääni. Lauantaina suljin puhelimen ja avasin sen vasta sunnuntai iltana nopeasti hoitaakseni yhden asian. Lauantaina päätin myös pitkästä aikaa herkutella ja tilasin kotiin pizzan ja kebab aterian aaah se oli hyvää, tuli käytyä painovaa alla ja se näytti 101 eli oikeaan päin laihdutus menossa. Ainiin minua kosittiin karkaus päivänä myös mutta kieltäydyin ja ostinpa sitten hamekankaan dvd leffan muodossa.

Sunnuntai iltana yheksän maissa minulle nousi kuume ja selkävaivat alkoivat, välillä tekee oikein tuskaa jo pelkästään kävellä.

Nanami pääsi lauantaina ensimmäisen kerran elämässään ulos kun sain kaverilta lainaksi kissan valjaat, aluksi Nanami ei oikein tiennyt kuinka suhtautua tuohon valkoiseen kylmään töhnään jota oli maassa. aikansa siinä ihmetellen Nanami huomasi talitintin puskassa kolmen metrin päässä ja siitähän sillä meni plasmat ihan sekasin. Hän ei tiennyt pitäisikö mennä karkuun vai mennä tutkii. hän tärisi ja haukkui kuin koira hmm oliskohan sillä identiteetti kriisi.