Eilen tuli käytyä lekurilla uudestaan selän takia, sielä sitten lääkäri alkoi tutkimaan selkääni ja väänsi, tökki, painoi ja repi kysellen koko aja sattuuko tämä V¤%#u totta kai sattuu ja alkoi jo tekee mieli tinttasta sitä lekuria kun se yritti vääntää jalkoja 90 astetta sivulle polvenkohdalta. Noh se puoskari kirjoitti minulle koko loppuviikon sairaslomaa ja sanoi jos ei maanantaihin mennessä kaikki ole jo kunnossa niin sitten minun pitää mennä pasilan lekuri asemalla, "JUU EI" sinne en mene, siinä vaiheessa menen töihin oli pää kainalossa tai ei.

Eilen illalla selailin nettitreffi paikkoja ja kuinkas ollakkaan satuin törmäämään sielä yhteen vanhaan koulu kaveriin jota en ollu nähnyt ikuisuuksiin ja sattumoisin hänkin asuu vantaalla, vaihdettiin puhelin numerot ja sovittiin että lähetään baariin joku päivä pitää hauskaa.

Eilen illalla kun menin nukkumaan niin ei nukkumisesta tullut mitään sitä vaan makasi sängyssä seinää tuijottaen ja asioita miettien. Myöhemmin sitten nukahdin mutta heräilin aina tunnin välein, Nanamilla ei ollu mitään vaikeuksia se vaan nukku minun mahan päällä. Joskus kuudenmaissa Nanami otti ADHD vaihteen päälle, se pomppi pitkin seiniä, tiski pöytiä jne jne sitten pikkasen hermostuin ja laitin Nanamin vähäksi aikaa jäähylle vessaan.

Kuudes päivä menossa kun on ollu kokoajan 4 seinän sisällä aaargh, tässä on tultua katsottua kaikki filmit mitä omistan, kuuneltua musiikkia ja kirjoitellu vihkoon asioita. Saisi kyllä jotain keksiä tai tapahtua. Olen kyllä kirjoittellut vihkoon pienen suunitelman mitä voisin tehdä tälle elämälle ja pitääpä katsoa miten lähelle suunitelmat menevät.