Eilen tuli nukuttua pitkästä aikaa pitkään ja noustiin sängystä aika myöhään mutta minua kyllä väsytti vielä ja päätin jäädä makaamaan sänkyyn vielä vähäksi aikaa. Myöhemmin sitten nousin sängystä ja menin keittiöön kun Jhena kutsui ja mikä näky, keittiön pöytä koreili kaikenlaisista ruuista. Oli muroja, kanan munia, pekonia, salaattia, appelssiini mehua, rieskaa, erinlaisia makkaroita ja verigreippiä. Tuli ahdettua maha täyteen noista ja sitten menimme makailemaan sänkyy ja muistimme että elokuvaliput piti mennä lunastaa pian ja ajoimme sitten flamingoon. Olihan tuo flamingo iha hienon näköinen paikka ja liikkeitä joka lähtöön. Sielä sitten katsoimme 3D leffan ja oli ihan jees mutta odotimme kyllä Jhenan kanssa että se olisi ollut vähän hienompi kokemus niinkuin lintsillä oleva 3D näytös. Kotona sitten myöhemmin Jhena laitti uunissa lihaa ja huh mut hemmotellaan kyllä ihan pilalle heh.

Tänä aamuna sitten olin ihan unessa vielä kun aloin tuntea että nyt tulee aivan mahtava pieru ja pinnistin, virnistelin siinä puoli unessa melkeinpä hekotellen kunnes salamana avasin silmät kauhusta ja kuinkas ollakkaan jhena istui minun vieressä sängyssä nenäänsä pidätellen ja kyllä nolotti aivan tajuttomasti. Luulin että Jhena olisi ollut vessassa meikkaamassa itseään. Suunilleen näkyi ilmassa ruskea usva. Vein sitten Jhenan töihin ja matkalla kotia kohti kutitti nenää aivan tajuttomasti ja ronkin sitten nenää sormilla ja aivastushan siitä tuli. Koti pihalla sitten nousin autosta ulos ja huomasin HYI helvetti housut oli täynnä räkää ja eikuin pesukone pyörimään.

Jhena on nyt tässä hoputtanut että minun pitäisi alkaa päättämään mitä haluisin tuliaisiksi koska hänen äiti lähtee pian Orlandoon mutta enhän minä osaa katsoa mitään mitä haluaisin sieltä saatika viitsisi toista ihmistä ettimään jotain tiettyä tavaraa.  Ainiin tehtiin Jhenan kanssa pieni jäynä hänen vanhemmille ja ilmotettiin heidät telkkari ohjelmaan.