Lauantaina kävin Jhenan kanssa Hyvinkäällä moikkaamassa kaveria sairaalassa ja veinpä sitten minun läppärin hänelle sinne että hänellä olisi edes jotain tekemistä sielä kuin tuijottaa valkosia seiniä sielä. Lähdimme sitten mökille ja helvetti kun sielä oli yksi tie ihan tukossa koska sielä oli jokin rallin finaali menossa ja ihmiset käveli keskellä tietä. Kun tultiin mökille niin meinasi audi jäädä pohjastakiinni piha nurmikolle koska jotenkin se oli niin kosta että renkaat oikein upposivat siihen vaikka auto olivaan paikoillaan, varmaankin kymmenisen senttiä oli parhaimmillaan maavaraa. Vein tavarat "pikku mökkiin" ja Jhena vei ruoka tavarat isoon mökkiin ja sen jälkeen Jhena lähti äitinsä kanssa sitten takaisin hyvinkäälle kauppaan ja minä jäin mökille Jhenan isän kanssa ja hetikun volvoa ei enään näkynyt niin korkattiin pullot Jhenan isän kanssa. Istuttiin ja suuniteltiin sitten siinä että mitä tehtäisiin koska päivä oli vasta aluillaan ja kaljat kun oli juotu niin Jhenan isä mietti että pitäisi tyhjentää sadevesi tynnyrit, niimpä siltä seisomalta hain letkun ja laitin toisen pään tynnyriin ja toisen pään vedin ojaan ja aloin imeä letkua. Jhenan isä nauro kun naama alkoi tulemaan punaseksi minulla siitä imemisestä ja tietenkin sitten en ehtiny vetää turpaani sivuun kun se vesi tuli ja hyi helvetti se paskavesi maistu pahalle ja Jhenan isä nauron katketakseen ja meni mökistä hakemaan wiskiä että nyt pitää "steriloida" suu. Sitten kaadoimme yhden ison haapa puun ja tietenkin se sitten kaatu kahden puun väliin tiukasti ja jouduimme sitten sahata puuta alhaalta ylöspäin kunnes saatiin alaspäin sen verran tilaa että köydellä sitten saatiin se kaatumaan loppuun asti.

Piemeä sitten kun tuli niin aloimme pelailemaan lautapelejä ja pientä saunontaa, sinä iltana sitten päätimme Jhenan kanssa lopullisen päätöksen yhteen muutosta ja Jhena muuttaa luokseni tällä viikolla sitten ja ajattelimme että asumme ensin minun kämpässä ja sitten myöhemmin tänä vuonna tai ensi vuoden alussa sitten muutamme kolmioon ja ehkäpä helsinkiin.

Sunnuntaina sitten lähdimme jo aika aikasin pois mökiltä koska Jhenalla alkaa taas raskas arki, on aamu vuoro ensin töissä ja sen jälkeen illalla koulua ja sama kestää koko viikon jälleen. Teimme kotona uuniperunoita ja lihaa ja katteltiin sitten leffoja vaan ja löhöttiin. Tuli sitten otettua jokunen valokuvakin viikonloppuna ja tässä niistä muutama.

Lauantai yönä oli hieno keli ja kuukin loisti aivan mahtavasti

1910563.jpg

1910576.jpg

1910579.jpg

 

1910587.jpg