Alkoi äänii kuulumaan kovalla äänellä ja se jatku jatku ja jatku. Nostin päätä miettien "mitä helvettiä toi mekkala on keskellä yötä". Katsoin pöydälle päin ja herätys kellon radio oli mennyt päälle niin kuin piti herätys aikaan, siinä sitten mietin että vastahan minä menin nukkumaan ja nyt jo aamu äääh. Jonkin aikaa sitä tuli istuttua sängyn laidalla ihan koomassa ja yritin nousta ylös.

Töissä sitten oli heti aamusta todella hiljaista kunnes päätin kaverin kanssa mennä ulos selvittää lavoja ehjistä rikkinäisiin. Sielä oli sitten iso vanerista tehty laatikko joka oli noin kaksi metriä pitkä, metrin leveä ja puolitoista korkea, sanoin kaverille että vedän laatikon läpi trukin haarukat ja rikon sen että saadaan mahtumaan se pienempään tilaan. Otin trukilla vauhtia ja juuri kun haarukat oli menossa laatikon läpi niin kaveri huus kovalla äänellä "ÄLÄ". Pysähdyin noin sentin päähän laatikosta ja aloin katella mitä se huuteli, kaveri nosti lavan kantta ja kuinkas ollakkaan sielä oli laivan pelastus lautta sisällä. Siinä sitten aloin ihmettelemään että mitä se roskalavojen kasassa oli? Kaveri sitten kertoi että maanantaina hän oli luulut sitä roska laatikoksi ja ajannut sen puulava kontin viereen, siinä sitten aloimme nauraa että HUPS close call ja nauroimme sitten sitä että entä jos olisin ehtinyt ajaa trukin haarukat sen laatikon läpi ja se lautan ponnepullo olisi poksahtanut niin miten sen olisi sanonut pomolle ja nauroimme lisää että jos se olisi poksahtanut niin olisimme sanonu OHO hiukset pystyssä huudellen pomolle "EI TÄÄLÄ MITÄÄN NÄHTÄVÄÄ".

Katsoimme että pomo ei ollut varastossa ja hissunkissun veimme lautan takaisin varastoon. Töissä ei oikein ollut mitään tekemistä ja näin sielä hyvän kuntoisen toimisto pöydän joka oli heitetty romukasaan, tutkin pöytää paremmin ja totesin että siinähän on hyvä pöytä mulle kotiin jonka päällä sitten voin rakennella ja maalailla askartelu tavaroita ja juoksin pomon luokse kysyy että jos sen saisi viedä kotiin. Sitten loppu päivä meni silleen että kärräsimme tuoleja lauturin ulko puolelle ja otimme aurinkoa koska oli niin lämmin ja kaunis päivä.

Kotiin päästyäni huomasin että nyt ei ole paikkaa sille pöydälle mitä sain mutta sitten kun pian kun muutan niin sinne pöytä sitten kyllä mahtuu paremmin.

Noh nyt sitten suihkuun ja suuntaan kaupungille joten se on soronoo.