Aaah viikonloppu vihdoin ja viimein, pariin viikkoon ei ole saanu nukkua kunnon yö unia. Aina kun olen tullut töistä kotiin keski yöllä niin eihän sitä ihan saman tien mene nukkumaan kun käyy suihkussa, syö jotain kevyttä ja jne. Aamusin sitten ensin Jhenan herätys kello soii vähän ennen kuutta ja puoli seitsemän hän sitten herättää minut että ajaisin hänet töihin, no okei onhan meilla kaksi autoa käytössä mutta olemma alkanu vaan käyttämään Jhenan autoa koska se viee huomattavasti vähemmän bensaa kuin minun sakemanni. Kovasti olen yrittänyt saanu myytyä autoani pois koska sitä ei tule käytettyä ja samalla vaikka auto vaan seisoo ja kumminkin siitä tulee kustannuksia yllättävän paljon.

Eilen saatiin kaikki työt valmiiksi jo puolen yön aikoihin ja menin sitten blegu leimasimen luokse ja kattelin että vartin verran puuttuu ajasta vielä. Ei sitä viiti leimaa itseään ulos vajaa tunteina koska kun alkaa miettiä jos joka päivä leimaa ittensä ulos varttia ennen kuin kahdeksan tuntia on täynnä niin sehän näkyy heti palkassa. eli jos vartin verran joka päivä puuttuu tunneista niin viikossa se on jo 75 minuuttia ja kuukaudessa se on 300minuuttia joka sitten näkyy palkassa jopa 65€ vajaana. Noh menimme sitten kavereiden kanssa laiturille tupakalle ja puhumaan paskaa. Sielä ollessa sitten naureskelimme maanantai päivän tapahtunutta kun silloin yhen kaverin kanssa laitimme tavaroita lajittelukoneen hihnalle ja nostin sitten yhden mustan styroksi laatikon hihnalle ja kattelin että hetkinen sehän laatikko vuotaa jotain nestettä. Lattialla oli aika moinen lammikko ja siihen kaveri sitten tokas "hetkinen eikös tuommoisessa aina ne lapsivesi näytteet liiku" siinä samalla melkein hyppäsin ilmaan siitä lätiköstä melkein huutae hyi helvetti!

Kotiin päästyäni eilen sitten soin Jhenan tekemää kevyttä ruokaa ja join yhden oluen mitä Jhena ostaa minulle aina joka perjantaina kun tulen kotiin. Aamulla sitten jälleen Jhena nousi aikasin ylös koska tänään hänellä on vielä työpäivä ja sitten myöhemmin hän antoi suukon ja soi lähtevänsä nyt töihin, kysäsin sitten että onko hän kattonu ulos että onko sielä liukasta koska Jhenan autossa on vielä kesä renkaat alla. Jhena sanoi että ei hän tiiä. Mä vien sut töihin sanoin ja aloin nousta ylös sängystä jolloin Jhena painoi minut takaisin sänkyyn ja tokasi että "SÄ et nouse mihinkään, sä et ole nukkunu kahteen viikkoon kunnolla ja nyt nukut". Jhena lähti sitten töihin klo06:40 ja mä jäin nukkumaan. Onhan se mukavaa kun toinen välittää paljon mutta samalla itsellä on pelko siitä että jos ulkona on liukasta ja autossa kesä renkaat.

Tänään sitten pitäisi käydä etsimässä Jhenan isälle isänpäivä lahja huomista varten ja itsekin pääsen tänään nauttimaan kun Jhena opiskelee kosmetologi juttujen ohella ihmisen kipu ja jotain muu lihas hermo anatoomi jotain stydeemi juttua niin saan oikein kunnon hieronnan tänään kun selkä vähän kenkkuillu ja on jumissa. Välillä tuntuu kun Jhena hieroo niin tuntuu paremmalta kuin seksi ja EIku siis no ei ehkä ihan paremmalta köh höh. Tänään sitten pitäisi pakata tavaroitakin ja tehdä ruokaa Jhenalle kun hän tulee kotiin ja sitten saan jälleen kuulla kunniani ruuan laitosta koska osaan kyllä tehdä hyvää ruokaa mutta kun jotenkin aina onnistun saamaan ruoka roiskeita pitkin seiniä ja lattiaa. Jos lainaisi Jhenan käyttämää lausetta kerran että "en käsitä aina kun sä oot tehny ruokaa niin ootko valmistanu sitä BLENDERISSÄ ilman kantta kun tätä on joka puolella". Noh ehkä minusta ei ole kokki ainesta mutta ainakin yritän toisen takia.