Déjà vu tarkoittaa että henkilö tuntee kokeneensa uuden tilanteen aiemminkin. Tunteen lisäksi joskus voii tuntua myös outo, jopa aavemainen vaikutelma. On todistettu että déjà vu -ilmiön johtuvan muusta aivotoiminnasta. Mutta kun taas toinen aivopuolisko on toista mieltä hetkellisesti edellä, silloin syntyy tunne, että sama stydeemi on koettu aikaisemminkin. Ensin siis toinen aivopuolisko luulee jonkin asian, ja toinen puolisko tulee perässä ryömien kokien saman asian hieman jäljessä.

Déjà vu tuntui minussa todella vahvasti tässä jonkin aikaa sitten mutta se on jännä tunne kun sitä oikein pinnistää että pähkinät päässä iskisi järkeä.

Tänään puhuin yhen ninutskin kanssa puhelimessa asioita ja kun olin sulkenu puhelimen niin tuli todella iso Déjà vu tunne että ihan kuin olisi käynyt joskus saman puhelun aikaisemminkin. Hmm nyt tekee mieli sellaista kosteaa, maukasta, raikasta, pehmeää, nautinollista................................makaronilaatikkoa hmm, pitää mennä lämmittää makaronilaatikkoa joten se on moro.