Jaahas jälleen on mennyt vähän aikaa että en ole kirjoitellut tänne mitään koska en ole yksin kertaisesti vaan jaksanu kirjoitella. Viime viikonloppuna kävimme mökillä kuluttamassa aikaa ja tuli vaihdettua autoon sitten ajovalot, samaan syssyyn pestiin se ja vahattiin. Yllätys sitten kun alettiin viemään vettä saunaan niin tietenkin sitten kaivo olikin tyhjä, mutta onneksi saunassa oli vielä sen verran vettä että pystyttiin saunoo.

Maanantaina oli iltavuoro töissä ja kesken työvuoron alkoi olo huononee ja kuume alkoi nousemaan. Olin koko vuoron loppuun asti mutta sitten yöllä kuume vain nousi ja aamulla ilmotin töihin sitten että en pääse töihin.

Jhena sitten tässä parin päivän aikana on ollu liimautuneena puhelimeen kun hän soitteli pitkin paikkoja koulu juttuja ja kävi sitten ilmi että hänen ei tarvitsekkaan käydä ollenkaan kosmetologi työharjoituksia ollenkaa, hitto kun toi oltaisiin saatu tiedettyä jo entuudestaan niin ei Jhenan olisi tarvinnut mennä tekee hommia ilmaiseksi ollenkaan. Tänä vuonna sitten Jhena valmistuu kosmetologiksi sitten ja aloittaa oman liikkeensä sitten ensivuonna kesän jälkeen koska kesällä menemme Rhodokselle sitten ja huoneetkin on jo maksettu.