Eilen töissä oli ihan hirveä päivä, vuoro alkoi ihan samalla lailla kun monena muina päivinäkin. Tavalliseen tapaan olin töissä etu ajassa ja kahvit otettuani kävelin työpisteelle ja aloitin tekemään hommia. Takosin tietokonetta melkein nyrkein sielä kun se jälleen jumitti mukavasti että viivakoodin lukia ei oikein toiminut ja yleinen käytäntönä sillä linjalla on ollu että jos ei muu toimi niin sitten hakataan viivakoodin lukiaa pöydän kulmaan joka toimi tai siis toimi melkein aina. Työ kaveri sitten siinä "psst sikariporras on täälä yritä näyttää siltä että tekisit mukamas jotain". Sikari porras meni sitten muualle ja jatkoimme työn tekoa kunnes sitten linja hajosi ja hälärit lähti päälle. Vartin verran sitten istuttiin kunnes työnjohtaja tuli huuta että nyt on aikaistettu ruokapaussi, noh pakkohan se oli sitten menna tauolle kun oikein käskettiin. Tauolta kun päästiin takaisin niin linja toimi jälleen mutta linjan viereen oli kertynyt kauhea määrä tavaraa siltä ajalta milloin kone oli rikki joten pakko sitten piti vähän pinnistää hommia lujemmin että saataisiin menetetty aika takaisin. Sitten saapui työ pisteille joitakin tarkastajia katsomaan meidän työn tekoa ja se on se mitä inhoan eniten on se kun joku kyylää olan takaa että miten teet töitä ja arvioii sitä, kaiken lisäksi ne teki sitä viisi tuntia putkeen. Kymmenen jälkeen sitten tarkastajat lähtivät kotiinsa ja me painuttiin viimeselle tauolle sitten ja tauolla kuulin että tarkastajat tulevat sitten huomenna takaisin ja siitä riitti jälleen paljon riemua meille.  Noh loppujen lopuksi olin kotona klo01 ja painuin suihkun kautta sänkyyn, mutta aika yksinäistä oli nukkua kun tottunut että toinen on sängyssä nukkumassa yleensä kun itse tulee töistä kotiin.

Jhena oli yön katajanokalla ja minä muualla, nukahdin varmaan joskus klo02. Herätys kello sitten soi jo klo07 ja eikuin ylös sängystä keittämään kahvia. Ovi kello sitten soi 07:30 koska uusi asukas tuli katsomaan sovittuun aikaan asuntoa mihin hän on muuttamassa 600Km päästä. He viipyivät 15 minuuttia asuntoa tarkastellen ja lähtivän sitten ja minä painuin takaisin sänkyyn nukkumaan. Tuli nukuttua sitten aika pitkään tai oikeastaan liian pitkään koska pian pitää jälleen lähteä töihin.

Onneksi pian alkaa viikonloppu niin itsekin pääsen näkemään Jhenaa vähän enemmän koska tällä viikolla olemme nähty kunnolla vaan yhden kerran, kun tulen yöllä kotiin niin Jhena on nukkumassa milloin nään hänet ja sitten aamulla jolloin hän lähtee töihin eli jos hyvin käyy niin ehkä tunninverran päästään vaan juttelee ja näkemään toisiamme vuorokauden aikana. Viikonloput sitten onkin pyhitetty meidän yhteis oloon. Tosin nyt lauantaina Jhena menee töihin lauantaina mutta sillä aikaa kun hän on töissä niin minä sitten pakkailen tavaroita laatikkoihin, onneksi sitten illalla saadaan olla kahdestaan kotona.