Tänään työpäivä meni nopeasti ohitse kun oli niin paljon tekemistä, vaikka aamu oli aika hiljainen että sitä vaan istuttiin kahvia juoden ja paskaa jauhaten. sitten yhdeksän maissa aloimme tekemään töitä ja päätin ottaa itselleni nuo paperi hommat ja paikoitukset tavaroille. Tosin tänään varmaan ei olisi sitä hommaa pitänyt tehdä. Aina kun olin saanut valmiiksi ison nipun papereita niin eikös saapuva laatikossa ollut kahta kauheampi nippu papereita odottamassa. Noh välillä sitä tuli pompittua katonrajassa tavaroiden päällä etsien lentokeikka numeroita. Sielä ylhäällä kun kävelin niin yhtäkkiä kuului PÄTS, siinä sitten aloin toivoa "älä ole lompakko" pelkäsin että lompakko olisi tippunut kaikkien lavojen ja tavaroiden väliin. Tarkistin taskut hmm kyllä kaikki on tallella. Siinä sitten jatkoin hommia kunnes eteeni tuli rahtikirja missä ei oltu merkitty tavaran tilavuutta ollenkaan noh menin tavaroiden luokse ja otin mitat niistä 3 palletista ja aloin kaivaa tasku laskinta ja mitä ihmettä kyllä se oli mulla vähän aikaa sitten. Mieleeni tuli samassa se PÄTS ääni "eiiiih" se on nyt sielä kaiken keskellä. Noh siinä jo suunilleen alko ottaa vanhaa helmi taulua esille mutta onneksi tilavuudet on helppoja laskee paperillakin.

Myöhemmin tuli jakoauto joka purki noin 1200 dvd soitinta ja kun ne oli purettu niin on kieltämättä aika mukavaa laskea ne ennenkuin kuittaa rahtikirjan kuskille. Välillä töissä kun joku laskee isoja eriä niin yleensä kukin vuorollaan tulee aina heittämään omia numeroita toisen korviin kun yrittää laskea. ja aina alkaa siitä kunnon räkätys kun saa toisen sekasin laskuissa ja pomo repii hiuksia kun toinen alkaa laskee taas alusta.

Toinen mitä tehdään töissä on toisen naurattaminen kun hän meinaa hyppää jonkin palletin päälle, yksi kerta katsoin kun kaveri meinasi hypätä plasma telkkari lavan päälle niin aloin toisen kaverin avustuksella naurattaa tätä hyppiää. Aina kun hän meinasi hyppää niin häntä nauratti aina niin paljon että hyppy jäi aina liian lyhyeksi ja PÄTS kun hän iskeytyi aina telkkareita päin. Hän yritti monta kertaa hypätä mutta ei onnistunu siinä koska häntä aina nauratti niin paljon ja törmäsi aina telkkariin ja viimesellä kerralla hän sano nyt perkele riiittä mulla on jo koko kylki ihan mustelmilla kun nauraessa voimat menee punnerruksesta. siinä sitä taas räkätettiin ja pomo repi hiuksia kiroillen "v#¤%u mikä lasten tarha" heh.

Olenpa huomannut töissä yhden jännän jutun, meillä on töissä aika paljon venäläisiä ja ainakun joku niistä puhuu puhelimeen niin aina ne kävelee ympyrää koko puhelun ajan. ei voi olla vaikeaa vaikka istua tai seistä paikoillaan mut ei ne vaan tekee rundia minkä kerkee.