Eilen aamulla kun heräsin ja kattelin toiselle puolelle sänkyä niin eipäs Jhenaa näkynyt sitten muistin ainiin että hän on töissä, olin ihan lauantaissa, vierellä oli vaan Yumi joka nukkui Jhenan tyynyn päällä ja tötterö pää nukkui jalkopäässä. Samassa puhelin soi ja Jhena kyseli ruokalistaa mitä pitäisi ostaa. Lista sitten koostui parinkilon possu paistista sun muusta. kampesin itteni keittiöön ja kaffetta kehiin, unisena kattelin keittiön pöydälle ja hesari oli siinä jess aamu kahvi ja tuore hesari. En muista milloin viimeksi sitä on saanu luettua aamulla uutisia ihan lehdestä. Siivosin sitten kämpän ja aloin tutkia Jhenan videokameraa koska siitä pitäisi saada siirettyä videoita tietokoneelle. Yhdellä johdolla sain videokameran toimimaan web kamerana mutta siirto ei onnistunut joten rakensin sitten usb johdon kameralle ja kun johto oli valmis niin tietenkin sitten johdon toinen pää olikin vääränlainen. Myöhemmin sitten laitimme lihan uuniin ja kävimme hemteksis vai mikä se nyt oli ja sitten city marketissa. Myöhemmin Jhenan sisko soitti ja pyysi että lähtisimme hänen kanssa nosturiin katsomaan bändi keikkaa mutta jouduimme kieltäytyy koska Jhenalla oli herätys seuraavana aamuna klo5,30.

Tänä aamuna sitten kun Jhena on töissä niin taas sen hesarin lukua kahvin kanssa ja sitten aloin puuhastelee harrastuksien kanssa odottaen Jhenaa että hän tulisi kotiin koska tänään lähemme taas shoppaile sitten illemmalla. Punaviinia on valmiina ja hyvää ruokaa sitten kylttilöitä pitää kävästä ostaa ja illalla sauna päälle tulee olemaan pieni koti ilta sitten hmm kaipa sitä pitäis myös käydä kukka kaupassa mutta varmaankin skippaan sen koska ystävän päivä on pian ja sille päivälle ostais kukat ja joki hömppä pömppä lahja.

 Lisäystä: Niin ne suunitelmat sitten muuttuu, koti ilta siirtyi huomiselle ja tänään tuleekin vieraita kylään viettää iltaa