Jälleen ei ole tullu kirjoiteltua paljoa tänne kun ei vaan ole jaksanut ja eikä oikein ole ollut aikaa, mutta koitetaan jos nyt saisi kirjotettua jonkin laisen tiivistelmän. Juhannuksena menimme Jhenan kanssa mökille, sielä grillailtiin ja pelailtiin piha pelejä. Jhenan isän kanssa sitten minä innostuin vähän nauttimaan miestä väkevämpää. Ensin Jhenan isän kanssa istuttiin mökin terassilla ja kiskottiin juomia alas kunne muistimme että saunaan pitää kantaa puita ja eihän siinä muu auttanut kuin mennä kantamaan puut saunaan. Jonkin ajan päästä kun sauna oli lämmin ja veden kannettu muuripataan niin annoimme naisten mennä ensin saunaan ja jäimme sitten juomaan terassille siksi aikaa. Myöhemmin kun naiset tuli saunasta niin sitten menin saunaan Jhenan isän kanssa ja sielä sitten vihdat sai kyytiä. Välillä menimme istumaan munasilteen rappusille ulos juomaan olutta ja puhumaan NS henkeviä puheita ja jonkin ajan jälkeen Jhena tuli sitten siihen rappusille toteamaan "Meinaatteko vielä kauankin istua siinä" ihmettelimme Jhenan isän kanssa "miten niin" johon Jhena totesi että "KUULKAAS nyt te olette istunu ihan lärveissä siinä jo kaksi tuntia munasilteen joten eiköhän olisi jo aika tulla syömään siitä" ja piha sitten raiku kun Jhenan isän kanssa kirosimme "Pehskele mhe mensnaan vielä shaunaan" ja niin menimmekin. Myöhemmin sitten menimme istutaam koko porukalla pihan pöydän ääreen ja pelailimme lautapelejä. Jhenan isä nukahti sitten siihen kesken pelin ja totesimme että kai sitä pitää mennä nukkumaan. Jhena oli saanu raahaa minut telttaan ja kun rojahdin teltan lattialle niin sammahdin saman tien. Aamulla sitten kun heräsin niin ihmettelin että miten olin oikein päässyt makuu pussiin nukkumaan yöllä jolloin kuulin ettö Jhena oli sitten siirtäny minut patjan päälle riisunu vaatteita ja pukenu minut makuu pussiin sisälle. Mahtava nainen huh. On hänellä varmaan ollu kova työ siirtää minut patjalle ja makuu pussiin kun painan 100kg ja Jhena hädin tuskin 50kg.

Aamu oli sitten yhtä tuskaa, kovassa krapulassa istuimme Jhenan isän kanssa terassilla ja Jhenan isä kysyi jos haluisin tasottavan. Noh otin sitten tasottavaan ja kuinkas ollakkaan taas sitä alettiin olee mukavassa humalassa. Puskissa kun oli käyny kusella niin pari hyttystä oli onnistunut pistää arkaan paikkaan ja siinä sitten nauroimme Jhenan kanssa että "hyvä jumala, poista kipu mutta jätä turvotus" .Sunnuntaina sitten kun piti lähteä ajamaan takasin päin niin Jhena sai kyllä ajaa takaisin koska itse jos olis puhaltanu promille mittariin niin se olisi vaan poksahtanut.

 

Tänään sitten kultani lähti vuokattiin viikoksi :( harmittaa etten saanu omaa lomaa jaksotettua samaan kohtaan että olisin itsekkin lähtenyt.  Pitää tänään käydä äipän luonakin koska hänen sisko tuli eilen egyptistä lomailee tänne suomeen ja siitä on aika pitkä aika kun viimeksi näin hänet.