Tällä viikolla on ollut vaikka mitä asioita tapahtunut. Tuossa yksi päivä menin katajanokalle jälleen tapaamaan tätä naista ja sieltä sitten menimme ratikalla keskustaan kun ei jaksanu autoa koko ajan käyttää. Kävimme kahvilla ja lippupalvelussa hakemassa lippuja yhdelle keikalle koska viikonloppuna mennään kattomaan bändiä vähän pidemmän matkan päähän kuin pk alueella. Sitten myöhemmin käveltiin keskustasta takaisin katajanokalle ja sielä istuttiin puiston penkillä kunnes hänellä koulun tunnit lähestyi niin ajoin hänet pasilaan koululle ja sieltäkun lähdin ajelee takasin päin kotiin niin tietenkin oli ruuhka aika ja tein yhden väärän kaistan vaihdon ja huomasin että olen jälleen sen koulun vierellä, noh uusi yritys ja sitten se sujukin jo paremmin mutta kyllä noi ruuhkat pistää ärsyttää kun satasen alueella kaikki menee jotain viittäkymppiä.

Tänään sitten menin moikkaamaan naista töihin kun ei oikein aikaa ole silleen nähdä kun mulla on muutto ja tämä nainen tekee töitä ja opiskelee yhtä aikaa. Noh pian me päästään näkemään useemmin kun hänellä alkaa koulusta loma ja mullakin viikonpäästä muutto valmis.

Tänään kun pakkailin taas tavaroita pikkuhiljaa niin ihmettelin mihin nanami oikein hävisi ja kuinkas ollakkaan hän oli löytänyt itselleen uudenpaikan mitä tutkia

1539232.jpg

Noh nostin katin alas sieltä ja jatkoin pakkailua niin seuraavaksi sitten kaksi kissa maukuili ja menin tutkimaan asiaa niin Nanamin kaveri oli tullut jälleen moikkaamaan. Taisi olla jotain kollilla mielessä!

1539239.jpg

Illalla sitten nainen soitti minulle ja tuossa olen miettiny kun ollaan juteltu puhelimessa niin aina on tuntunut siltä että oltaisiin juteltu jotain kymmenen minuuttia mutta kuinkas ollakkaan aina puhelimessa mennyt noin tunninverran huh..