Tänään kun heräsin niin oli kyllä aika moinen lentsu päällä, kurkku oli kovin kipeä ja nenä täysin tukossa ja ei olossakaan ollut paljoa hurraamista, lienenkö saanu tän eräältä ihmiseltä. Keitin sitten mustaherukka mehua kahvin sijasta pitkästä aikaa. Siitä sitten suuntasin vessaan tai ainakin yritin kun molemmat kissat olivat koko ajan puskemassa jalkoihin. Kuuma suihku kyllä kohensi oloa huomattavasti ja olin varmaan puolituntia kuuman suihkun alla.  Hyppäsin sitten työ kuteisiin ja menin ulos ja huh kylläpä oli tullut lunta yöllä. Siinä sitten rämpesin autoa kohti kiroen sitä kun lumi meni koko ajan kengän sisään kun oli lenkkarit jalassa kun työ kengät olin unohtanut yhteen paikkaan. Auton luokse päästyäni naureskelin sitä että eihän edes autoa näkyny yhtään sen lumikerroksen alta. Siinä sitten aloin putsaa autoa ja huomasin että enään 10min aikaa mennä töihin noh ei se mitään sinne ajaa kumminkin 5minuutissa.

Työpaikan edessä on yksi iso tai noh iso ja iso rekka parkki paikka ja jäinpä siihen leikkimään autolla kun lumi oli liukas kun rekat olivat tampannu lumen kovaksi ja muutaman kerran sitä mentiin auton kanssa ympäri ämpärin tuskin nastojakaan renkaissa enää paljoa ole.

Töissä sitten jälleen istuttiin ja odotettiin että ensimmäinen rekka tulisi laituriin ja pääsisi aloittaa töitä ja sitten kun niitä alkoi tulemaan niin niitä tuli paljon. Sitä sai kyllä juosta pää kolmantena jalkana. Kaiken lisäksi yksi työntekiä jäi tänään tulematta kokonaan töihin ja kyllä hänen paikalla oloaan olisi tarvinnut, pitää vaan toivoa että hän tulisi huomenna töihin koska silloin on todella paljon rekkoja joita pitää purkaa ja lastaa.

Kotia päästyäni heittäydyin heti sänkyyn ja latasin voimia kun olo oli vieläkin vähän heikko.