Eipä ole vähään aikaan tultua kirjotettua tänne koska on vaan yksin kertaisesti ollu niin paljon kiireitä ympäriinsä ja sitten kun pari tuntia saanu olla vähän omissa oloissaan niin ei sitä ihan heti halua olla nenä kiinni ruudussa.  Noh Día de los Muertos tuli ja meni, Jhenan kanssa menimme hänen vanhemmille juhlimaan sitten ja tulipa sinne Jhenan ja minun pari kaveriakin istumaan iltaa. Meitä oli sielä yhdeksän ihmistä ja pikkasen kyllä oli ahdasta istua ruokapöydän äärellä kun kaikki istui kylki kylkeä vasten ja ruokaakin oli pöydällä sen verran paljon että hyväkun lautasetkaan mahtui siihen. Syömisien jälkeen menimme sitten toiseen kerroksen terassille viettää aikaa kunnes saatiin päähämme että mennäänpä käymään katajanokan vankilassa. Noh tuumasta toimeen sitten ja lähdimme sinne mutta kuinkas ollakkaan hetikun saavuimme sisään niin pilkku tuli sielä, TJAAh mitäs nyt sitten? Eräs tarjoilia sitten kertoi että hotellin yläkerrassa tarjoillaan olutta kello neljään asti ja menimme sinne sitten ja huomasimme että täälä hän on vain vastaanotto virkailian tiski. Kysyimme että missä täälä on se paikka missä saa vielä ostettua olutta niin virkailia sanoi että tästä ja viittoi lattia tasoon missä oli jääkaappi jossa oli pari hassua erimerkkistä olutta. JUU EI kiitos ja käänyimme saman tien pois päin. loppujen lopuksi päädyimme pieneen bubiin katajanokalla tosin en muista nimeä.

Tässä tuli sitten myöhemmin Jhenan kanssa käytyä katajanokan vankilassa ihan kahdestaankin syömässä koska alkoi olemaan nälkäkin kun yhtenä päivänä olimme pakkaan laiturilla kattelemassa meripelastus aluksia ja sattumoisin hangostakin oli jälleen tullut alus helsinkiin jossa olin itsekkin ollut miehistöä.

Kävimme Jhenan kanssa uudella asunnollakin tekemässä vähän suunitelmia ja kattomassa vikoja siitä mutta ei löytynyt mitään silmään pistävää onneksi. Tutkin samalla asunnon pohjakerrostakin ja huomasin että "katos perkele" hissillä pääsee suoraan parkki halliin eikä tarvii ollenkaan ulko kautta minnekkään kävellä. Kauhea ruljanssi lähtenyt päälle uuden asunnon myötä koska tässä kuussa pitää pakata kahdesta asunnosta tavarat vielä ja sitten soitellu ympäriinsä että saa netin siirettyä, sähkö sopimukset ja toisen sopimuksen peruuttaminen jne jne.

ai niin yhtenä päivä yllätin Jhenan ja ostin hänelle yllätykseksi pienen lahjan ja siihen yhteyteen pitkävartisia tumman punaisia ruusuja ja huh kylläpä kukat nykyään voii olla hinnoissaan.

voipi olla että unohdan nyt kirjoitella kaikkea tapahtumia tänne koska en nyt ihan muista mitä kaikkea on tapahtunut mutta sitä sitten voii lisää myöhemmin.  Tässä kun olen juuri lähdössä töihin tunnin sisällä niin nopeasti tutkin sähköpostini ja yllätyksekseni huomasin että eräs ihminen oli laittanut minulle sähkö postia eräästä taannoin tapahtuneesta asiasta mutta en ehdi nyt kirjoitella takaisin koska työt alkaa. Joskus vaan tuntuu että yksin kertaisesti yksi vuorokausi on aivan liian lyhyt. Noh nyt on pakko mennä muuten myöhästyn töistä ensimmäistä kertaa. Palaillaan joskus yöllä kun tulen töistä niin jatkan juttua.